• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par privātpersonu iesniegumu, sūdzību un priekšlikumu izskatīšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2004., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85002

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par profesionālās izglītības iestāžu padotību

Vēl šajā numurā

02.03.2004., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Par privātpersonu iesniegumu, sūdzību un priekšlikumu izskatīšanu

Ar Ministru prezidenta Einara Repšes rīkojumu izveidota darba grupa, lai pilnveidotu normatīvajos aktos noteikto kārtību, kādā izskatāmi privātpersonu iesniegumi, sūdzības un priekšlikumi. Darba grupas uzdevums būs saskaņot tiesisko regulējumu ar Administratīvā procesa likumu un Informācijas atklātības likumu, kā arī izstrādāt ar to saistītos tiesību aktu projektus.
Darba grupu vadīs Augstākās tiesas Administratīvo lietu departamenta senatore Jautrīte Briede. Par darba grupas vadītāja vietnieci nozīmēta Valsts kancelejas direktora vietniece tiesību aktu lietās Elita Ektermane. Darba grupā iekļauti arī Latvijas Universitātes lektors Arvīds Dravnieks, Tieslietu ministrijas Normatīvo aktu sistematizācijas un metodoloģijas departamenta direktore Kristīne Jarinovska-Buka, Valsts civildienesta pārvaldes Civildienesta kontroles departamenta vadītājs Māris Knoks, Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietniece Veronika Krūmiņa, Nejēdzību novēršanas biroja vadītāja Vineta Ozoliņa, kā arī sabiedriskās organizācijas “Sabiedrība par atklātību – Delna” valdes priekšsēdētāja Inese Voika.
Sešu mēnešu laikā – līdz šā gada 30.augustam – darba grupai būs jāiesniedz Ministru kabinetā izstrādātie un pilnveidotie tiesību aktu projekti.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!