• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rumānijas vēstnieka atvadu vizīti Aizsardzības ministrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.2004., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84852

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2004.gada 24.februāra sēdē

Vēl šajā numurā

26.02.2004., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Par Rumānijas vēstnieka atvadu vizīti Aizsardzības ministrijā

25.februārī Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs tikās ar Rumānijas vēstnieku Lucianu Fatu, kurš AM ieradās atvadu vizītē.
Amatpersonas pārrunāja ar militāro sadarbību saistītos jautājumus, pievēršot uzmanību turpmākajai sadarbībai, abām valstīm kļūstot par ES un NATO dalībvalstīm. “Nevaru aizbraukt, nepasakot paldies par lielisko sadarbību, kas izveidojusies starp Latvijas un Rumānijas aizsardzības ministrijām gan divpusējo attiecību, gan citu projektu formā,” sacīja L.Fatu. E.Rinkēvičs atzīmēja, ka “Latvija būs priecīga nākotnē paplašināt sadarbību, kopīgi iesaistoties gan NATO, gan Eiropas Savienības aizsardzības un drošības politikas procesos”.
Latvijas un Rumānijas sadarbība aizsardzības jomā ievērojami paplašinājās pēc Rumānijas aizsardzības ministra vizītes Latvijā 2002.gada nogalē. Tika sāktas jaunas sadarbības jomas: pieredzes apmaiņa miera uzturēšanas operāciju jautājumos, Rumānijas militāro ūdenslīdēju mācības Jūras spēku mācību centra Baltijas valstu ūdenslīdēju skolā Liepājā, labi attīstījusies sadarbība starp abu valstu bruņoto spēku inženierdienestiem un struktūrām. Latvijas un Rumānijas aizsardzības ministriju struktūras dalās pieredzē aizsardzības finansēšanas un personāla politikas jautājumos.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!