• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aizsardzības ministra vizīti ASV. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2004., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84694

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Cilvēktiesību tiesa, noraidot Aleksandra Kolosovska sūdzības pret Latviju

Vēl šajā numurā

24.02.2004., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Par aizsardzības ministra vizīti ASV

No 18.februāra līdz 23.februārim aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis pēc Mičiganas Nacionālās gvardes (MNG) ielūguma uzturējās Midlandē, ASV.
Ministrs ar delegāciju piedalījās MNG rīkotajā konferencē par karavīru ģimeņu izglītošanu. Konferences atklāšanā Ģ.V.Kristovskis runāja par ilgo un vērtīgo Latvijas Nacionālo bruņoto spēku un Mičiganas Nacionālās gvardes sadarbību, kā arī par nepieciešamību to turpināt. Konferences darbā sesijās tika skatīti jautājumi, kas saistīti ar militārpersonu dalību starptautiskajās operācijās – gan sagatavošana, gan pēcmisijas periods, pievēršot uzmanību tieši ģimeņu atbalsta programmai sociālajos un arī citos jautājumos.
Pēc konferences Ģ.V.Kristovskis uzsvēra, ka šī ir vērā ņemama pieredze un līdzīgas konferences turpmāk būtu jāplāno arī Latvijas Nacionālo bruņoto spēku ietvaros, īpaši ņemot vērā plānoto armijas profesionalizāciju.
Midlandē Ģ.V.Kristovskis tikās ar Mičiganas Nacionālās gvardes vadību. Abas amatpersonas vienojās par 2004.gada galvenajiem nacionālo bruņoto spēku sadarbības projektiem Latvijas un ASV valstu partnerības programmas ietvaros. Sarunu laikā noteikti galvenie virzieni arī ilgtermiņa programmu kontekstā.

Aizsardzības ministra preses sekretāre

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!