• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministre uzstājas prominentā konferencē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2004., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84678

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iecerēts ik gadu palielināt rūpniecības apjomu

Vēl šajā numurā

24.02.2004., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministre uzstājas prominentā konferencē

KALNIETE.PNG (115719 bytes)
Savukārt vakar, 23.februārī, ārlietu ministre Sandra Kalniete Briselē piedalījās Eiropas Savienības Vispārējo lietu un ārējo attiecību padomē, kurā notika diskusijas par finanšu jautājumiem, kā arī Eiropas ārpolitiku. Spānijas, Latvijas un Portugāles ministres – Ana Palasio, Sandra Kalniete un Terēza Goveija
Foto: EPA/A.F.I.

Ārlietu ministre Sandra Kalniete piektdien, 20.februārī, uzstājās prominentā Briseles Eiropas Politikas studiju centra (CEPS) starptautiskās konsultatīvās padomes ikgada konferencē “EU-25: making it work”. Paneļdiskusijā par paplašinātās ES lomu starptautiskajā politikā Latvijas ārlietu ministre uzsvēra, ka solidaritāte un vienotība ir galvenie priekšnoteikumi 25 Eiropas Savienības valstu veiksmīgai darbībai uz starptautiskās skatuves.
CEPS konferencē par galvenajiem diskusiju punktiem bija izvirzīta paplašinātās Eiropas Savienības spēja ieņemt vienotu pozīciju starptautiskajā politikā un jauno dalībvalstu vēsturiskā pieredze un ietekme uz Eiropas pozīciju starptautiskajās attiecībās.
Konferenci atklāja Īrijas Eiropas lietu ministrs Diks Roučs, un paneļdiskusijā bez Latvijas ārlietu ministres piedalījās arī Polijas Eiropas lietu ministre Danuta Hūbnere, Ungārijas ārlietu ministrs Laslo Kovāčs un Kipras ārlietu ministrs Džordžs Iakovu.

Ārlietu ministrijas informācija

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!