• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsludina konkursu uz vakantajām tulku vietām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.02.2004., Nr. 26 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84475

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Finanšu ministrijas darbībām ceļā uz ES

Vēl šajā numurā

18.02.2004., Nr. 26

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsludina konkursu uz vakantajām tulku vietām

Pēc pāris mēnešiem, Latvijai kļūstot par pilntiesīgu Eiropas Savienības (ES) dalībvalsti, darbs Savienības institūcijās būtu jāsāk arī vairāk nekā simt tulkiem no Latvijas, lai nodrošinātu dažādu sēžu un dokumentu tulkošanu latviešu valodā. Konkursā uz tulku vietām nebija pieteikušies daudz kandidātu. Vakanto vietu bija vairāk nekā to, kas vēlējās strādāt par tulkiem. Neraugoties uz mazo kandidātu skaitu, tika veikta rūpīga potenciālo tulku atlase un piedāvājumu strādāt ES institūcijās visi nesaņēma.
Nupat Eiropas Komisijas Tulkošanas ģenerāldirektorāts izsludinājis pieteikšanos uz vēl 15 brīvām tulku amata vietām. Atlasi izturējušās personas darbu sāks jau šā gada 1.maijā, un piedāvātais atalgojums ir, sākot ar 4000 eiro mēnesī atkarībā no tulka līdzšinējās darba pieredzes, darba stāža u.c. Piecpadsmit Latvijas tulkiem no 1.maija tiek piedāvāts darbs Luksemburgā. Līgums tiek slēgts uz vienu gadu ar pagarināšanas iespēju.
Lai pretendētu uz tulka vietu, kandidātiem ir jābūt ar augstāko izglītību, jāspēj tulkot uz latviešu valodu no vismaz divām Eiropas Savienības oficiālajām valodām (vienai no tām jābūt angļu, franču vai vācu valodai).

Pieteikšanās izsludināta papildus jau notiekošajiem konkursiem. Piedalīties tiek aicinātas arī tās personas, kas bijušas pieteikušās uz jau agrāk izsludinātajām brīvajām tulku vietām Luksemburgā, bet netika uzaicinātas uz nākamo atlases kārtu. Kandidāti aicināti pieteikties līdz šā gada 25.februārim, sūtot savus CV uz e-pasta adresi dgt-riga@cec.eu.int ar atzīmi “CV/3eme vague/LV.

Pēc Eiropas Komisijas delegācijas Latvijā informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!