• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Bruģē ceļu zemniekiem uz Briseli. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.02.2004., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84352

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Cilvēktiesību komisāra ieteikumi Latvijai

Vēl šajā numurā

13.02.2004., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Bruģē ceļu zemniekiem uz Briseli

Zemkopības ministrijas (ZM) valsts sekretāre Laimdota Straujuma vakar, 12.februārī, nosūtījusi vēstuli Eiropas Komisijai par Latvijas lauksaimnieku vēlmi un iespēju Briselē apmeklēt Lauksaimniecības ģenerāldirektorātu, lai piedalītos pārrunās ar Briseles amatpersonām par tiešo maksājumu nosacījumiem līdz Eiropas Savienības (ES) Kopējās lauksaimniecības politikas reformai un arī pēc tās ieviešanas.
Latvijas lauksaimniekus interesē arī jautājumi par ES strukturālo fondu saņemšanas iespējām un Latvijas institūciju gatavību to veiksmīgai apguvei. Vēstulē minēts, ka Latvijas pārstāvji uz Briseli varētu doties februāra beigās vai marta sākumā, informē ZM Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa.
Priekšlikumu Latvijas lauksaimniekiem doties uz Briseli un konstruktīvā dialogā izteikt savu viedokli par tiešo maksājumu nosacījumiem ES Kopējās lauksaimniecības politikas reformas kontekstā izteica Dirks Āners, Eiropas Komisijas Lauksaimniecības ģenerāldirektorāta ģenerāldirektora vietnieks, kurš janvāra beigās Latvijā piedalījās starptautiskā seminārā par iepriekšminētās reformas perspektīvām un ietekmi uz Baltijas valstīm.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!