• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 13. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.02.2004., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84347

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nav plāna Latvijā izvietot NATO militāro bāzi

Vēl šajā numurā

13.02.2004., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 13. februārī

Latviju iepazīšanās vizītē apmeklē Eiropas Komisijas Izglītības un kultūras ģenerāldirektorāta pārstāvji.

Veselības ministre Ingrīda Circene darba vizītē apmeklē Jēkabpili un Aknīsti. Jēkabpilī ministre tiekas ar rajona veselības aprūpes iestāžu un primārās aprūpes ārstu un pašvaldību pārstāvjiem, bet Aknīstē plāno iepazīties ar Jēkabpils rajona padomes un Aknīstes pilsētas ar lauku teritoriju domes veselības un sociālās aprūpes centra darbu.

Mobilo strēlnieku mācību centrā Ādažos Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīru apbalvošanas ceremonijā ar NBS piemiņas medaļu “Par piedalīšanos starptautiskajās operācijās” tiek apbalvoti 104 karavīri, kuri 23.janvāra naktī atgriezās no starptautiskās miera nodrošināšanas misijas Irākā. Apbalvošanas ceremonijā piedalās aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis, NBS komandieris kontradmirālis Gaidis Andrejs Zeibots, NBS štāba un NBS spēku veidu pārstāvji.

Beidzas pieteikumu iesniegšanas termiņš Rīgas domes Kultūras pārvaldes izsludinātajam Rīgas domes 2004.gada kultūras projektu finansēšanas konkursam.

Krāslavas novada domē notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Naujienes pagasta kultūras centrā notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par Daugavpils novada veidošanu.

1991.gada barikāžu muzejā notiek konkursa “Domā par Latviju. Piemini barikādes” noslēguma pasākums, kurā tiek paziņoti un apbalvoti konkursa uzvarētāji.

Ķīpsalas izstāžu hallē norisinās 11.starptautiskais tūrisma gadatirgus “Balttour”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!