• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 30. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.01.2004., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83771

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Universitātes mācībspēkus iepazīstina ar Tautsaimniecības vienoto stratēģiju

Vēl šajā numurā

30.01.2004., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 30. janvārī

Finanšu ministrs Valdis Dombrovskis un Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektors Kārlis Ketners atklāj jauno moderno nodokļu maksātāju apkalpošanas zāli un jaunās VID nodaļas telpas Daugavpilī, kas atjaunotas saskaņā ar VID modernizācijas programmu.

Briselē notiek seminārs “RAPEX sistēma jaunajām dalībvalstīm” (RAPEX – Kopienas ātrās informācijas apmaiņas sistēma), kurā tiek skatīti ar Jaunās preču un pakalpojumu drošības direktīvas ieviešanu saistītie jautājumi. Latviju seminārā pārstāv Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāve Simona Stelpe un Ekonomikas ministrijas Patērētāju tiesību aizsardzības nodaļas vadītāja vietnieks Antis Apsītis.

Valsts cilvēktiesību biroja (VCB) Bērna tiesību aizsardzības daļas vadītāja Diāna Šmite un citi VCB pārstāvji apmeklē Daugavpils rajona Līksnas pamatskolu un Daugavpils pilsētas Centra ģimnāziju, lai ar skolēniem un pedagogiem pārrunātu aktuālākās bērna tiesību ievērošanas problēmas, kā arī informētu par VCB uzdevumiem un darbu.
Valsts probācijas dienesta darbinieki Londonā piedalās starptautiskā konferencē “Probation 2004”.

Aizkraukles rajona padomē notiek seminārs “Eiropas Sociālais fonds Latvijā”, kurā informē par Eiropas Sociālā fonda un Kopienas iniciatīvas EQUAL projektu sagatavošanu un to ieviešanas nosacījumiem.

Liepājas 7.vidusskolā tiek realizēts viens no projekta “Pilsoniskās sabiedrības iniciatīva drošības politikas veidošanā” posmiem – izglītojošs seminārs krievu skolu skolotājiem. To rīko Latvija Transatlantiskā organizācija, kā arī Liepājas Pedagoģijas akadēmijas Studentu padome.

Daugavpils Universitātē notiek starptautiska zinātniskā konference “XIV zinātniskie lasījumi”, ko organizē universitātes Humanitārā fakultāte.

Viesnīcā “Bruņinieks” sākas Latvijas Jaunatnes padomes konference “Nevalstisko organizāciju līdzdalība lēmumu pieņemšanā”.

Madonas kultūras namā norisinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Gulbenes rajona padomes telpās norisinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Okupācijas muzejā tiek atvērta Viļņa Bankoviča grāmata “Los, los! Davai, davai! Otrais pasaules karš manās atmiņās” .

Valmieras kultūras namā svinīgi godina 79 Vidzemes labdarus, kuri izvirzīti labdarības atbalsta akcijā “Labā zvaigzne”. Labdariem no Cēsu, Gulbenes, Limbažu, Madonas, Valmieras, Valkas pilsētām un rajoniem Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis un Nevalstisko organizāciju centra vadītājas vietas izpildītāja Sarmīte Teibe pasniedz labās zvaigznes nozīmītes un atzinības rakstus.

Valsts ieņēmumu dienesta Galvenās muitas pārvaldes direktors Mārtiņš Tols Maskavā piedalās Pasaules muitas organizācijas Eiropas reģiona muitas dienestu vadītāju konferencē.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!