• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 29.janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2004., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83697

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vācijas dāvinājums policijai

Vēl šajā numurā

29.01.2004., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 29.janvārī

Notiek Saeimas plenārsēde. Darba kārtībā: Likumprojekts “Grozījumi likumā par valsts pensijām” un citi jautājumi.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga rīko tikšanos ar finanšu akadēmisko aprindu ekspertiem, lai diskutētu par Davosas Pasaules ekonomikas forumā apspriestajām tendencēm globālajā politikā un ekonomikā saistībā ar Latvijas stratēģisko vietu un lomu globālajā konkurencē.

Iekšlietu ministrs Māris Gulbis plāno apmeklēt Daugavpili, lai iepazītos ar policijas darbu, kā arī apspriestu sadarbības iespējas ar pašvaldības pārstāvjiem.

Labklājības ministre Dagnija Staķe darba vizītē apmeklē Briseli, kur piedalās Eiropas Savienības ministru sanāksmē, kas veltīta Eiropas Sociālajam fondam un cilvēkresursu attīstībai nākotnē.

Valsts probācijas dienesta darbinieki Londonā piedalās starptautiskā konferencē “Probation 2004”. Latviju pasākumā pārstāv Valsts probācijas dienesta pārvaldes priekšnieka vietniece Liene Zeibote, Tukuma teritoriālās struktūrvienības vadītāja Alda Revina, Tieslietu ministrijas Kriminālsodu politikas departamenta direktore Ilona Kronberga un sabiedriskās politikas centra “Providus” Krimināltiesību politikas programmas direktore Anhelita Kamenska.

Garkalnes pagasta padomē notiek seminārs “Eiropas Sociālais fonds Latvijā”, kurā informē par Eiropas Sociālā fonda un Kopienas iniciatīvas EQUAL projektu sagatavošanu un to ieviešanas nosacījumiem.

Daugavpils Universitātē notiek starptautiska zinātniskā konference “XIV zinātniskie lasījumi”, ko organizē universitātes Humanitārā fakultāte.

Latvijas Zaļā punkta (LZP) biroja telpās tiek parakstīts sadarbības līgums starp LZP un Izglītības satura un eksaminācijas centru (ISEC), lai paaugstinātu skolēnu zināšanu līmeni ekoloģijas jautājumos un radītu spēcīgāku atbildības sajūtu par apkārtējo vidi, rosinātu uz dabai labvēlīgu dzīvesveidu un taupītu dabas resursus, kas tiek izmantoti iepakojuma ražošanā.

Valmieras kultūras namā risinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Cēsu pilsētas domes telpās risinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Notiek valsts sekretāru sanāksme.

Hamburgā oficiāli tiek atklāta Latvijas Attīstības aģentūras pārstāvniecība Vācijā.

Finanšu ministrijā notiek kārtējā Valsts atbalsta uzraudzības komisijas sēde.

Finanšu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva Briselē piedalās Eiropas Savienības (ES) Ministru padomes Ekonomikas un finanšu lietās darba sanāksmē (ECOFIN), kurā piedalās ES dalībvalstu un kandidātvalstu Finanšu ministriju valsts sekretāri.

Pēc LETA informācijasa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!