• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 39. un 40. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2004., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83682

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkurences padomes lēmums E02 Nr.3

Par pārkāpuma konstatēšanu, tiesiskā pienākuma un naudas soda uzlikšanu

Vēl šajā numurā

29.01.2004., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 39. un 40. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējās valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums devušās ar trīsdesmit diviem likumiem, kas Saeimā pieņemti 2003. gada 11. un 18. decembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 17. decembra līdz 7. janvārim, un vairāk nekā četrdesmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 15. līdz 23. decembrim. Ar šā gada 1. janvāri stājies spēkā Valsts probācijas dienesta likums, grozījumi likumos “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli”, “Par pievienotās vērtības nodokli”, grozījumi Administratīvo pārkāpumu kodeksā un Krimināllikumā. Ar 1. februāri stāsies spēkā grozījumi likumā “Par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu”. Grozījumi izdarīti arī Ciltsdarba likumā, Obligātā militārā dienesta likumā, Alternatīvā dienesta likumā un vairākos citos.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par civildienesta ierēdņu atalgojumu, pabalstiem un kompensāciju, par ūdens resursu lietošanas atļauju, par dzīvnieku ganāmpulku un novietņu reģistrēšanas kārtību un dzīvnieku pārvadāšanas noteikumus. Ar 1. janvāri stājušies spēkā noteikumi par kārtību, kādā veicama obligātā ārstēšana bērniem, kuriem radušies psihiski traucējumi alkoholisko dzērienu vai citu apreibinošu vielu lietošanas dēļ. Saskaņā ar likumu “Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām” izdoti noteikumi par valsts akciju sabiedrības un pašvaldības akciju sabiedrības tipveida statūtiem. Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu izdoti noteikumi par kārtību, kādā sedz transportlīdzekļa vadītāju veselības pirmstermiņa pārbaudes izdevumus. Izdarīti grozījumi vairākos valdības agrāk izdotajos tiesību aktos.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!