• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 23. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2004., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83467

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts palīdzēs bērniem

Vēl šajā numurā

23.01.2004., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 23. janvārī

Valsts policijas ēkā notiek Valsts policijas 2003.gada pārskata sanāksme, kurā tiek apkopoti un izvērtēti Valsts policijas darba rezultāti 2003.gadā. Sanāksmē piedalās Valsts policijas priekšnieks Jānis Zaščirinskis, iekšlietu ministrs Māris Gulbis, ģenerālprokurors Jānis Maizītis, kā arī Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Jānis Vonda un Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieks Aivars Grigulis.

Veselības ministre Ingrīda Circene reģionālo vizīšu ietvaros apmeklē Jelgavu, kur tiekas ar Jelgavas domes pārstāvjiem, pilsētas ārstniecības iestāžu vadītājiem un ārstiem, kā arī ar partijas “Jaunais laiks” Jelgavas nodaļas pārstāvjiem.

Latvijas Nacionālās bibliotēkas Silakroga grāmatu krātuves telpās norisinās Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) projekta īstenošanas Uzraudzības padomes sēde. Sēdi vada finanšu ministrs Valdis Dombrovskis. Sēdes darba kārtībā: Silakroga grāmatu krātuves pašreizējās, kā arī 2.kārtā rekonstruējamās daļas apskate, pārskats par LNB projekta realizāciju 2003.gadā, 2004.gada projekta īstenošanas finansēšanas plānu apstiprināšana.

Vides ministrs Raimonds Vējonis iepazīstas ar jaunā Ziemeļvidzemes atkritumu poligona būvniecības gaitu Daibē, Cēsu rajonā.

Labklājības ministre Dagnija Staķe un Nodarbinātības valsts aģentūras direktors Ringolds Beinarovičs tiekas ar Kuldīgas domes priekšsēdētāju Edgaru Zalānu un Kuldīgas rajona padomes priekšsēdētāju Tālvaldi Bergmani, lai pārrunātu jautājumus par sadarbības uzlabošanu ar vietējām pašvaldībām, par Eiropas Sociālo fondu un tam piešķirto līdzekļu optimālu izlietojumu, kā arī par situāciju Kuldīgas rajonā bezdarba samazināšanā.

Ekonomikas ministrijā notiek kārtējā Tautsaimniecības padomes sēde, kurā apspriež Nacionālās inovāciju programmas rīcības plānu 2004.gadam, kā arī iepazīstas ar progresu Attīstības plāna un atbalstu programmu ieviešanā.

Nodarbinātības valsts aģentūras direktors Ringolds Beinarovičs apmeklē aģentūras Kuldīgas filiāli, kur tiekas ar tās darbiniekiem un izvērtē filiāles sniegtos pakalpojumus klientiem – bezdarbniekiem un darba meklētājiem, darbinieku darba apstākļus un gatavību administrēt Eiropas Sociālā fonda līdzekļus.

Okupācijas muzejā notiek profesora Heinriha Stroda grāmatas “Latvijas Nacionālo partizānu karš III. Dokumenti, apcerējumi un atmiņas 1944.–1956.” atvēršanas svētki.

Otavā notiek Baltijas filmu festivāls, kuru rīko Kanādas filmu institūts sadarbībā ar Latvijas Nacionālo kinematogrāfijas centru, Latvijas vēstniecību Kanādā, Lietuvas vēstniecību Kanādā un institūta dibinātāju Kanādas latvieti Andri Ķesteri. Latvija festivālā piedalās ar Unas Celmas filmu “Sauja ložu”.

Pēc LETA informācijas

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!