• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Preiļu novadā apspriež iecerētos darbus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2004., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83267

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Salacgrīvas dome apsver iespējas nomāt Salacas upes posmu

Vēl šajā numurā

20.01.2004., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Preiļu novadā apspriež iecerētos darbus

Pašvaldības ir ieinteresētas izvērst sadarbību ar to teritorijās esošajiem privātajiem uzņēmumiem un iesaistīt iedzīvotājus pašvaldības attīstības plānošanā un plānoto ieceru īstenošanā. Novados populāras ir iedzīvotāju un uzņēmēju tikšanās ar pašvaldības vadību.
16.janvārī Preiļu novada domes deputāti, izpildinstitūciju vadītāji un darbinieki tikās ar novada iedzīvotājiem, lai iepazīstinātu ar novada sociāli ekonomisko situāciju, kā arī informētu par svarīgākajiem nodokļu, budžeta ieņēmumu sadaļām, sīkāk pakavējoties pie izglītības, sociālā darba, nodarbinātības, kultūras, komunālās saimniecības un uzņēmējdarbības problēmām.
Tiekoties ar novada iedzīvotājiem, pašvaldības vadība aicināja zemniekus un uzņēmējus iesaistīties novada attīstībā. Preiļu novadā šogad paredzēts veikt virkni apjomīgu būvniecības un labiekārtošanas darbu. Ir iecere pabeigt novada sociālā dienesta ēkas iekārtošanu, īstenot SAPARD programmu ceļu sakārtošanai novada lauku teritorijā, pabeigt Aizkalnes pagasta centra ūdensapgādes sistēmas rekonstrukciju. Bez tam Preiļu pilsētā plānots izbūvēt koģenerācijas staciju, jaunas nojumes Preiļu autoostā, sakārtot ceļu norādes pilsētā, pabeigt Raiņa bulvāra labiekārtošanu un rekonstruēt Preiļu parka vārtus.
Tikšanās laikā novada domes vadība stāstīja arī par citiem iecerētajiem darbiem, ieskicējot Preiļu novada perspektīvu laikam no 2004. līdz 2006.gadam un uzsverot trūkumus un stiprās puses iecerētā sasniegšanai. Iedzīvotāji iepazīstināti arī ar nodomiem infrastruktūras sakārtošanā.
Dzīva diskusija izraisījusies par pirti un peldbaseinu Preiļos. Priekšsēdētājs skaidroja, ka notikušas sarunas ar pirts un baseina ēkas īpašnieku par iespēju sadarboties, lai pilsētā varētu darboties pirts komplekss. Apspriesti arī citi Preiļu novada ļaudis interesējoši jautājumi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!