• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Salacgrīvas dome apsver iespējas nomāt Salacas upes posmu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2004., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83265

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Speciālisti Latvijā: par daudz un par maz

Vēl šajā numurā

20.01.2004., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Salacgrīvas dome apsver iespējas nomāt Salacas upes posmu

SALACGRIVA.PNG (89395 bytes)
Salaca vēl zivīm bagāta
Foto: Aigars Jansons, A.F.I.

Salacgrīvas dome iecerējusi konsultēties ar kaimiņu pašvaldību – Ainažiem – par kopīgu Salacas upes posma nomāšanu. Tāpēc tā ar lūgumu iznomāt upes posmu vērsusies Valsts Zivsaimniecības pārvaldē. Bet pašreizējā likumdošanas kārtība ir tāda, ka Zivsaimniecības departamentam iesniegtie pieteikumi jāsūta tai pašvaldībai, kuras teritorijā atrodas ūdenstilpe, un ar to jāsaskaņo iespējamā noma. No tā izriet, ka konkrētas nomas saskaņošana ir vairāk nekā neloģiska, jo pašvaldībai šajā gadījumā upes nomāšana būtu jāsaskaņo pašai ar sevi.
Tādēļ Salacgrīvas dome vēlas tuvākajā laikā konsultēties ar Ainažu domi un, iespējams, vienoties par kopīgas aģentūras izveidi.
Aģentūras izveides mērķis būtu nodrošināt vietējiem makšķerniekiem pieeju pie upes, pārdodot viņiem makšķerēšanas licences. “Šis noteikti nebūs peļņas pasākums, jo ar licenču pārdošanu nav iespējams pietiekami nopelnīt aģentūras darbības nodrošināšanai. Būs nepieciešamas pašvaldības dotācijas,” atzina Salacgrīvas mērs Dagnis Straubergs.

Pēc “LV” un LETA informācijas

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!