• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 30. un 31. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2003., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82092

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par atbalsta pieaugumu lauksaimniecībai

Vēl šajā numurā

16.12.2003., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 30. un 31. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējās valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums devušās ar deviņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 15. un 16. oktobrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 30. oktobra līdz 6. novembrim, un deviņpadsmit Ministru kabineta dokumentiem. Saeima ratificējusi 1985. gada Eiropas konvenciju par skatītāju pārkāpumiem un rupju uzvedību sporta pasākumos un īpaši futbola sacensību laikā. Par konvencijas stāšanos spēkā Ārlietu ministrija paziņos laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, un tajā paredzēto saistību izpildi pārkāpumu novēršanai koordinēs Izglītības un zinātnes ministrija. Saeima apstiprinājusi arī pievienošanos Pasaules tūrisma organizācijas statūtiem, un tajos paredzēto saistību izpildi koordinēs Ekonomikas ministrija. Grozījumi izdarīti Administratīvo pārkāpumu kodeksā un Ķīmisko vielu un ķīmisko produktu likumā.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par ķīmisko vielu un produktu klasifikācijas, marķēšanas un iepakošanas kārtību un noteikumos par transportējamām spiedieniekārtām. Noteikumiem par uzņēmumu, to filiāļu un pārstāvniecību, masu informācijas līdzekļu, sabiedrisko organizāciju un arodbiedrību reģistrēšanas pieteikumiem un reģistrācijas apliecībām ir divdesmit septiņi pielikumi ar veidlapu paraugiem. Saskaņā ar likumu “Par atbilstības novērtēšanu” izdoti noteikumi par cilvēku pārvadāšanai paredzētām trošu ceļu iekārtām, kas stāsies spēkā ar nākamā gada 1. aprīli. Vairāki jauni noteikumi izdoti saskaņā ar likumu “Par grāmatvedību”: par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju, par kases operāciju uzskaiti un par uzņēmuma mantas, prasījumu un saistību novērtēšanu un atspoguļošanu finanšu pārskatos, ja uzņēmuma darbība tiek izbeigta.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!