• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ES atbilstošu līgumtiesisko bāzi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.2003., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81644

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par VID iekasētajiem nodokļiem

Vēl šajā numurā

02.12.2003., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ES atbilstošu līgumtiesisko bāzi

Sākot ar nākamā gada 1. maiju, kad Latvija pievienosies ES, tai būs jāīsteno saistības nepiemērot ES tiesību kopumam neatbilstošus starptautiskus līgumus. Ir izvērtēta Latvijas līgumtiesiskā bāze ar visām valstīm, un tiek veiktas nepieciešamās darbības, lai nodrošinātu atbilstību minētajām saistībām.

Latvijas Ārlietu ministrija informē, ka esošā kopīgi izveidotā Latvijas un Krievijas attiecību līgumtiesiskā bāze paliek nemainīga. No Latvijas jaunajām saistībām, ko tā uzņemsies, iestājoties Eiropas Savienībā, neizriet nepieciešamība izdarīt grozījumus kādā no Latvijas un Krievijas savā starpā pastāvošajiem līgumiem vai tos denonsēt.

Vienlaikus Ārlietu ministrija uzskata, ka ir iespējams un nepieciešams arī turpmāk attīstīt līgumtiesiskās attiecības, lai to ietvaros īpaši veicinātu divpusējās tirdznieciski ekonomiskās saites. Tāpēc Ārlietu ministrija atkārtoti apstiprina savu pārliecību par nepieciešamību parakstīt visus jau sagatavotos un parafētos divpusējos līgumus ar Krieviju.

Ārlietu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!