• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mediķu darba samaksas palielinājumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.2003., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81026

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par veselības aprūpes finansēšanu

Vēl šajā numurā

13.11.2003., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par mediķu darba samaksas palielinājumu

Lai pārliecinātos, vai ārstniecības iestāžu vadītāji pilda no 1.septembra veselības aprūpes pakalpojuma cenu formulā noteikto medicīnas darbinieku darba samaksas palielinājumu vidēji līdz 175 latiem, Veselības ministrija ir lūgusi sniegt informāciju par ārstniecības iestādē strādājošo personu darba samaksu pēc ārstniecības personu kategorijām līdz 2003.gada 1.septembrim un no 2003.gada 1.septembra.

Ir saņemtas atbildes no budžeta finansētajām iestādēm — Katastrofu medicīnas centra, Valsts asinsdonoru centra, Rēzeknes asinsdonoru centra, Psihiatrijas centra, Leprozorija, Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centra un Sabiedrības veselības aģentūras.

Ārstiem darba samaksa ir palielinājusies par 53 latiem, vidējam medicīnas personālam — par 36 latiem, jaunākajam medicīnas personālam — par 30 latiem.

Informāciju par pārējām iestādēm, kurās medicīnas darbinieku darba samaksa tiek aprēķināta, ņemot vērā veselības aprūpes pakalpojumu cenu formulu, Veselības ministrija saņems no Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras līdz 14.novembrim.

Veselības ministrijas Komunikāciju nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!