• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par veselības aprūpes finansēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.2003., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81016

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas ziņojuma izskatīšanu ANO

Vēl šajā numurā

13.11.2003., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par veselības aprūpes finansēšanu

Saskaņā ar Ministru kabineta šā gada 1.jūlija noteikumiem Nr. 350 “Ambulatorās un stacionārās veselības aprūpes pakalpojumu sniedzēju struktūrplāna izstrādāšanas un ieviešanas kārtība” Veselības ministrija izskata iespēju piešķirt finansējumu no Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras (VOAVA) rezerves fonda neliela apjoma projektu realizēšanai, kas vērsti uz ārstniecības iestāžu darbības turpmāko attīstību.

Iestādes savus pieteikumus varēja iesniegt līdz 10.novembrim.

Patlaban ir iesniegti 60 projekti par kopējo summu 1,1 miljonu latu, to starpā savus pieteikumus par kopējo summu 379 tūkstošiem latu ir iesniegušas 22 slimnīcas, kuras nākotnē tiks pārveidotas par lokālajām slimnīcām, trīs neatliekamās medicīniskās palīdzības stacijas (projektu kopējā summa — 48 tūkstoši latu), 23 pārprofilējamās slimnīcas ( projektu kopējā summa — 369 tūkstoši latu), septiņas iestādes, kuru statuss neatbilst lokālajām vai pārprofilējamām slimnīcām (kopējā summa — 15 tūkstoši latu), kā arī pieci no Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras (VOAVA) saņemtie pieprasījumi (kopējā summa — 14 tūkstoši latu).

Iestādes iesniegušas projektus ēku renovācijai, aparatūru iegādei, neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāžu transportlīdzekļu aprīkojuma iegādei, telpu rekonstrukcijai u.c.

Veselības statistikas un medicīnas tehnoloģiju aģentūra iesniegtos projektus izvērtēs līdz 19.novembrim, pēc tam projektu pieteikumus izskatīs VOAVA rezerves fonda komisija, kas arī pieņems galīgo lēmumu. VOAVA rezerves fonda apjoms šogad ir 3 miljoni latu.

Veselības ministrijas Komunikāciju nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!