• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomikas ministra vizīti Austrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2003., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80909

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par iekšlietu ministra vizīti Izraēlā

Vēl šajā numurā

11.11.2003., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ekonomikas ministra vizīti Austrijā

No 12. līdz 14. novembrim ekonomikas ministrs Juris Lujāns atradīsies Austrijā darba vizītē, kuras mērķis ir veicināt Latvijas un Austrijas ekonomisko sadarbību.

Trešdien, 12. novembrī, ekonomikas ministrs piedalīsies 9. starptautiskajā ekonomikas un finanšu forumā Austrijas galvaspilsētā Vīnē.

Ministrs iepazīstinās foruma dalībniekus ar Latviju kā investīcijām saistošu valsti, īpaši tiks uzsvērta valsts atbalsta politika inovatīvajiem procesiem.

Vizītes laikā J. Lujāns tiksies ar Austrijas ekonomikas ministru Martinu Bartenšteinu.

J. Lujāns uzrunās uzņēmējus Austrijas Tirdzniecības kameras rīkotajā pasākumā “Latvija, jaunais ES sadarbības partneris — tilts uz Austrumeiropu”. Tirdzniecības kamera apvieno visus Austrijas uzņēmējus, tajā darbojas biedri no katra valstī esošā uzņēmuma, tādējādi Latvijas Attīstības aģentūras referāta būtiskākās tēzes par Latviju kā tiltu starp Eiropas Savienību un NVS nokļūs līdz katram Austrijas uzņēmējam un potenciālajiem investoriem.

13. novembrī ministrs apmeklēs Austrijas federālo zemi Štīriju, kas ir viena no ekonomiski attīstītākajām Austrijas zemēm. Vizītes laikā J.Lujāns iepazīsies ar Štīrijas lielo uzņēmumu pieredzi un pārrunās iespējamās investīciju intereses Latvijā.

14. novembrī ministrs apmeklēs Kremsas tūrisma augstskolu. Kremsa ir nosaukta par Lejasaustrijas izglītības galvaspilsētu. Kremsas tūrisma augstskola ir izveidojusi savas skolas pārstāvniecības arī ārvalstīs. Tiekoties ar augstskolas vadību, tiks pārrunāts procesā esošais sadarbības projekts par analogas augstskolas izveidi Latvijā, Jūrmalā.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!