• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iekšlietu ministra vizīti Izraēlā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2003., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80908

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar cerībām un piesardzīgu optimismu

Vēl šajā numurā

11.11.2003., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iekšlietu ministra vizīti Izraēlā

Iekšlietu ministrs Māris Gulbis no 9. līdz 12. novembrim uzturas Izraēlā darba vizītē pēc Izraēlas valsts drošības ministra Cači Hanegbi uzaicinājuma.

Paredzēta iepazīšanās ar Izraēlas policijas galvenā biroja darbu, Jeruzalemes robežpolicijas objektu apskate, lietišķas tikšanās ar valsts drošības ministru C.Hanegbi, iekšlietu ministru Abrahamu Porezu, policijas komisāru, ģenerālinspektoru Šlomo Aharoniški un citām amatpersonām.

Ņemot vērā Izraēlas puses izteikto ieinteresētību, Latvijas puse ir gatava dalīties savā pieredzē liecinieku un cietušo procesuālās aizsardzības jautājumos, kas uzkrāta piecu gadu laikā.

Savukārt Latvijas puse vēlas apskatīt tehniskās iekārtas un aparatūru, kas tiek izmantota notikumu vietu apskatē pēc sprādzieniem un ekspertīžu veikšanai laboratorijās, kā arī narkotisko vielu meklēšanā un atklāšanā. Tiks apspriests jautājums par operatīvās informācijas apmaiņu un sadarbību narkomānijas apkarošanā un sprādzienu izmeklēšanā.

Robežapsardzības jomā tiks apspriests jautājums par sadarbības līguma noslēgšanu starp Latvijas Republikas Valsts robežsardzi un Izraēlas Valsts aizsardzības spēkiem, par readmisijas līguma noslēgšanu un tiešu sadarbības kontaktu veidošanu imigrācijas jomā.

Ugunsdzēsības, glābšanas darbu un civilās aizsardzības jomā Latvijas pusi interesē, kā tiek organizēti ugunsdrošības pasākumi īpaši svarīgos objektos sakarā ar potenciālo terora aktu apdraudējumu un kāda ir iesaistīto dienestu gatavība un taktiskā rīcība. Latvijas delegācija iepazīsies ar civilās aizsardzības sistēmu un darbības principiem.

Latvijas delegācijas sastāvā uz Izraēlu devušies Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieks Aivars Straume, Iekšlietu ministrijas Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības departamenta direktors Kārlis Trautmanis, Valsts robežsardzes priekšnieka vietnieks Normunds Garbars un ministra preses sekretāre Maija Celmiņa.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!