• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iekšlietu ministra vizīti Vērgales un Jūrkalnes skolās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2003., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80785

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par IeM iestāžu darbu šajā gadā

Vēl šajā numurā

06.11.2003., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iekšlietu ministra vizīti Vērgales un Jūrkalnes skolās

Iekšlietu ministrs Māris Gulbis šodien, 6. novembrī, apmeklē Liepājas rajona Vērgales pagasta un Ventspils rajona Jūrkalnes pagasta pamatskolas, kurās notiks drošības diena.

Ministrs tiksies ar skolēniem, kā arī iepazīsies ar abu mācību iestāžu vēsturi un ikdienas darbu. Vecāko klašu audzēkņiem ministrs stāstīs par narkotiku postošo ietekmi un to, kāpēc jauniešiem, sasniedzot 16 gadu vecumu, ir svarīgi saņemt pasi. Paredzēts arī demonstrēt Valsts policijas (VP) sagatavoto videofilmu par narkotiku kaitīgo ietekmi.

Savukārt 4. un 5. klašu bērniem policijas pārstāvji stāstīs par skolēnu drošību ikdienā — uz ielas, uz ledus un saskarsmē ar svešiniekiem. Skolēniem tiks izdalītas grāmatiņas “Sargā sevi pats” un “Kas tevi sargā”.

Kopā ar ministru skolas apmeklēs policijas tēli ceļu policijas inspektors runcis Rūdis un inspektors Bebrs, kas jaunāko klašu bērniem rīkos izglītojošas spēles par ceļu satiksmes noteikumiem.

Pasākumos piedalīsies arī Vērgales pagasta padomes priekšsēdētājs Jānis Vitrups un Jūrkalnes pagasta priekšsēdētājs Māris Dadzis, kā arī abu rajonu policijas pārvalžu priekšnieki.

Ministrs plāno apmeklēt arī Aizputes pilsētas policijas iecirkni, lai tiktos ar policijas vadību un iepazītos ar iecirkņa darbu.

Iekšlietu ministrijas Preses un  sabiedrisko attiecību departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!