• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Krievijas atteikšanos no starpvaldību tikšanās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.10.2003., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/80204

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Ķīnas sadarbību finanšu kontrolē

Vēl šajā numurā

22.10.2003., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Krievijas atteikšanos no starpvaldību tikšanās

Vakar, 21.oktobrī, pie Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieka Andra Teikmaņa bija ieradies Krievijas Federācijas vēstnieks Latvijā Igors Studeņņikovs. Viņš informēja, ka, “ņemot vērā pēdējā laika notikumus, Krievijas puse uzskata agrāk plānoto Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas līdzpriekšsēdētāju Aināra Šlesera un Aleksandra Počinoka tikšanos šī gada 27.oktobrī par nelaikā esošu”.

A.Teikmanis pauda neizpratni par Krievijas puses pieņemto lēmumu un tā pamatotību, jo Saeimas un Latvijas valdības līdzšinējā darbība ir vērsta uz pragmatisku divpusējo attiecību veidošanu. Latvijas puse izsaka nožēlu par Krievijas amatpersonu acīmredzamu nevēlēšanos strādāt pie divpusējo attiecību jautājumiem, aizbildinoties ar sev vien saprotamiem iemesliem. Latvija vienmēr ir izteikusi vēlmi konstruktīvi sadarboties un izsaka cerību, ka Krievijas puse divpusējās attiecībās atteiksies no īstermiņa politiskās konjunktūras diktētām darbībām un atgriezīsies pie pašas apliecinātajiem principiem par attiecību veidošanu lietišķā gaisotnē.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!