• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas pārstāvi UNESCO. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.2003., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79915

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Polijas sadarbību

Vēl šajā numurā

15.10.2003., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas pārstāvi UNESCO

Pirmdien, 13.oktobrī, UNESCO Ģenerālkonferences 32.sesijas ietvaros notika vēlēšanas Ģenerālkonferences komitejās, komisijās un citās apakšstruktūrās. Kā Latvijas pārstāvis UNESCO Starptautiskajā komunikāciju attīstības programmas starpvaldību padomē tika ievēlēts profesors Imants Freibergs, Latvijas Informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju asociācijas prezidents.

Starptautiskā komunikāciju attīstības programma tika izveidota ar mērķi veicināt masu komunikācijas līdzekļu attīstību vairāk nekā 130 jaunattīstības valstīs, nodrošināt tehnisko un cilvēkresursu palielināšanu masu medijiem, modernizēt ziņu aģentūras un raidorganizācijas, kā arī veicināt preses brīvību un mediju neatkarību.

Austrumeiropas grupā savas kandidatūras Starptautiskajā komunikāciju attīstības programmas starpvaldību padomē bija pieteikušas Azerbaidžāna, Ukraina, Maķedonija un Latvija. Azerbaidžānas kandidatūra tika atsaukta īsi pirms vēlēšanām, pārējās valstis tika ievēlētas. Tās nomainīs Albāniju, Horvātiju un Rumāniju, kuru darbības termiņš beidzas šogad.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!