• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Polijas sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.2003., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79911

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Izraēlu

Vēl šajā numurā

15.10.2003., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Polijas sadarbību

No 12. līdz 14. oktobrim darba vizītē Polijā uzturējās Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Inese Vaidere un viņas vadītā komisijas delegācija.

Vizīte notika pēc Polijas Seima Ārlietu komisijas priekšsēdētāja ielūguma, un tās laikā Latvijas parlamentārieši tikās ar Polijas Seima deputātiem, kā arī Ārlietu ministrijas un Aizsardzības ministrijas pārstāvjiem.

Tiekoties ar Seima Ārlietu komisijas deputātiem, saskaņoti viedokļi jautājumos, kas skar dalību Eiropas Savienībā, tostarp par ES konstitucionālo līgumu. Deputāti bija vienisprātis par ES kandidātvalstu tiesībām piedalīties ES budžeta izstrādē uz līdzvērtīgiem pamatiem ar jau esošajām dalībvalstīm un par strukturālo fondu izmantošanas iespēju saglabāšanu līdzšinējos apjomos.

Vizītes ietvaros diskutēts arī par sadarbību ekonomikas jomā, piemēram, “Via Baltica” projekta ietvaros, kura īstenošanā arī varētu izmantot ES līdzekļus.

Latvijas parlamentārieši informēja arī par izglītības reformas norisi mūsu valstī, kā arī pārrunāja jautājumus, kas skar Latvijas karavīru misiju Irākā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!