• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nejēdzību novēršanas biroja vadītāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.2003., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79843

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pēdējo Latvijas Rīcības plānu NATO dalībai

Vēl šajā numurā

14.10.2003., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nejēdzību novēršanas biroja vadītāju

Ir beidzies konkurss uz Nejēdzību novēršanas biroja (NNB) vadītāja amatu, par labāko pretendenti atzīta līdzšinējā NNB vadītāja pienākumu izpildītāja Vineta Ozoliņa.

V.Ozoliņa absolvējusi Latvijas Lauksaimniecības universitāti, iegūstot inženieres tehnoloģes kvalifikāciju, un šobrīd turpina studijas Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē.

V.Ozoliņai ir pieredze gan juridisko jautājumu risināšanā – bijusi “Lowe AGE” juriste un akciju sabiedrības “Preses nams” jurista palīdze –, gan arī vadošā amatā – gandrīz pusgadu bijusi NNB vadītāja pienākumu izpildītāja, pirms tam strādājusi Rīgas domes Latgales priekšpilsētas valdē, ieņemot Īres valdes vadītājas amatu, kā arī bijusi ceha vadītāja valsts akciju sabiedrības “Latvijas balzams” rūpnīcā “Iecava”.

Konkursā uz NNB vadītāja amatu bija pieteikušies seši pretendenti. Konkursa pirmajā kārtā tika izvērtēti pretendentu iesniegtie dokumenti (CV, pieteikuma vēstule, augstāko izglītību apliecinošs dokuments). Otrajā kārtā pretendentiem bija jāatrisina konkrēts gadījums (nejēdzība), vērtējot izpratni par problēmu, par valsts un pašvaldību kompetenci, lietvedības pārzināšanu dokumentu sagatavošanas procesā un pieredzi darbā ar normatīvajiem aktiem.

Konkursa komisijas priekšsēdētāja bija Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane.

Ieva Skrastiņa,  Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!