• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas brīvostas darbības revīziju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2003., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79641

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Dāniju

Vēl šajā numurā

07.10.2003., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Rīgas brīvostas darbības revīziju

Valsts kontroles padome vakar, 6. oktobrī, pēc Ministru prezidenta Einara Repšes lūguma pieņēma lēmumu veikt kompleksu Rīgas brīvostas saimnieciskās darbības revīziju par laika posmu no 1998. gada.

Revīziju veiks Valsts kontroles Pašvaldību revīzijas departaments, piesaistot revidentus no citiem Valsts kontroles revīzijas departamentiem. Pašvaldību revīzijas departaments šovasar jau pabeidza likumības revīziju Rīgas brīvostas pārvaldē par Rīgas brīvostas pārvaldes nomas līguma noslēgšanas un galvojuma izsniegšanas likumību sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Rīgas pasažieru terminālis”.

Valsts kontrole revīzijas veic pēc Valsts kontroles padomes apstiprināta gada plāna, kuru grozīt ir tiesīga vienīgi pati padome. Pieņemot lēmumu par Ministru prezidenta lūguma izpildes nepieciešamību, Valsts kontrolei ir jāpārskata apstiprinātais 2003.gada plāns un jāievieš tajā korekcijas, atliekot plānotu revīzijas veikšanu.

Indira Ozola,  valsts kontroliera padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!