• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Dāniju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2003., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/79640

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Zemessardzes struktūru

Vēl šajā numurā

07.10.2003., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Dāniju

Vakar, 6. oktobrī, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers tikās ar Dānijas vicepremjeru un ekonomikas ministru Bentu Bendtsenu. Dānijas ekonomikas ministrs uzteica Latvijas pozitīvos ES referenduma rezultātus un pauda prieku par iespēju turpināt sadarbību ar Latviju jau Eiropas Savienības ietvaros.

Tikšanās laikā B. Bendtsens ar A. Šleseru pārrunāja Latvijas un Dānijas divpusējās sadarbības prioritātes Eiropas Savienības paplašināšanās kontekstā. Dānijas vicepremjers akcentēja abu valstu sadarbību tirdzniecības nozarē, vienlaikus aicinot Latviju aktīvāk strādāt pie tirdzniecības barjeru novēršanas, īpaši muitas sektorā. B.Bendtsens atzinīgi novērtēja Latvijas valdības konstruktīvo sadarbību ar Ārvalstu investoru padomi, kā rezultātā atrisinātas vairākas ārvalstu investoriem svarīgas problēmas. Sarunas noslēgumā Dānijas vicepremjers lūdza Latvijas atbalstu stingrāku kuģošanas drošības nosacījumu ieviešanai Eiropā, lai novērstu naftas noplūdes draudus Baltijas jūrā.

A.Šlesers un B.Bendtsens bija vienisprātis, ka Baltijas jūras reģionam ir jākļūst vēl spēcīgākam, ko var panākt, veicinot Ziemeļvalstu un Baltijas valstu sadarbību.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!