• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.2003., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78721

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar vienotu naudu vienotā Eiropā

Vēl šajā numurā

09.09.2003., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas

• Komponists Imants Kalniņš: “Es neesmu eiroskeptiķis. Es redzu tās sistēmas nepilnības, bet tās ir tās pašas, kuras pastāv jebkurā valstī atsevišķi. Cik nepilnīgi ir cilvēki, tik nepilnīga būs Eiropas Savienība. Mēs balsosim par Eiropas Savienību un iesakām to darīt visiem. Kaut vai tādēļ, lai nokļūtu vienādos apstākļos ar pārējām Eiropas valstīm. Neiestājoties Eiropas Savienībā, mēs paliekam bīstamā provincē un paši sevi apzogam.”

Pēc “JAUNĀS AVĪZES”

 

• SIA “Mārupe” valdes priekšsēdētājs Jānis Zvaigzne: “Tas, kurš saka, ka ir bezdarbs, nerunā taisnību. Ir cita lieta - daudziem cilvēkiem ir pazudusi interese par darbu. Agrāk jaunie traktoristi nāca pie mums praksē un strādāja. Tagad neviens vairs nenāk un par traktoristu nemācās. Nav it kā vajadzības un arī strādāt negribas. Kas mums tagad strādā? Cilvēki, kam mūžs otrā pusē, tie, kas ir iesākuši strādāt un turpina. Jauniešus, kuri grib nopelnīt un sevi pilnveidot, var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Lielākā daļa sēž vakaros tepat “Laurā” un, kaut gan pēc gadiem viņiem vajadzētu pienu dzert, dzer ko pilnīgi citu.”

Pēc “DIENAS BIZNESA”

 

• Līdz ar divu iespaidīgo “Maxima” iepirkšanās centru atklāšanu Rīgā, mūsu galvaspilsētā ir tikpat daudz lietuviešu kompānijas “VP Market” tirdzniecības lieluzņēmumu cik pašu brāļu tautas Viļņā.

Pēc “LAUKU AVĪZES”

 

• “Lāčplēša” tulkotājs poļu valodā Ježijs Ļitviņuks: “Ticiet vai ne, eposi radīja neatkarīgas valstis. Arī Latvija tapa, pateicoties “Lāčplēša” literāri emocionālajam, mākslinieciski pārliecinošajam tēlam.”

Pēc “MĀJAS VIESA”

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!