• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vēlēšanu iecirkņu komisiju mācībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.08.2003., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78362

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijā jauni vēstnieki

Vēl šajā numurā

27.08.2003., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vēlēšanu iecirkņu komisiju mācībām

Trešdien, 27. augustā, ar semināru Krāslavā Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) uzsāks vēlēšanu iecirkņu komisiju mācības visā Latvijā, lai sagatavotu tās darbam tautas nobalsošanā par Latvijas dalību Eiropas Savienībā.

Mācības vadīs CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars un CVK sekretāre Kristīne Kurzemniece. Semināros vēlēšanu iecirkņu komisiju amatpersonas tiks iepazīstinātas ar likumos un CVK instrukcijās noteikto kārtību, kā organizējams darbs vēlēšanu iecirkņos un nosakāmi tautas nobalsošanas rezultāti.

Vēlēšanu iecirkņu komisiju mācības tautas nobalsošanai par Latvijas dalību Eiropas Savienībā CVK rīkos kopīgi ar rajonu vēlēšanu komisijām, un tās notiks no 27. augusta līdz 12. septembrim. Šajā laikā CVK vadība paredzējusi būt katrā no 26 Latvijas rajoniem.

Vēl šonedēļ mācību semināri notiks arī Jelgavas un Rīgas rajonā, kā arī piektdien, 29. augustā, būs trīs semināri Rīgas pilsētas vēlēšanu iecirkņu komisiju amatpersonām.

Visām vēlēšanu iecirkņu komisijām tautas nobalsošanai par Latvijas dalību Eiropas Savienībā jābūt izveidotām, vēlākais, līdz 31. augustam. Pavisam Latvijā pašvaldības tautas nobalsošanai ir izveidojušas 968 vēlēšanu iecirkņus.

Tautas nobalsošana par Latvijas dalību Eiropas Savienībā notiks šā gada 20. septembrī.

Kristīne Bērziņa, CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!