• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Informācijas sabiedrības biroju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.08.2003., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78361

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par uzņēmumu vienkāršoto likvidāciju

Vēl šajā numurā

27.08.2003., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Informācijas sabiedrības biroju

20.augustā Ministru prezidenta Einara Repšes vadībā beidzās pretendentu izvērtēšana Informācijas sabiedrības biroja vadītāja amatam, un par piemērotāko tam atzīta Ina Gudele, SIA “IG” komunikācijas direktore, Latvijas Interneta asociācijas izpilddirektore.

Konkursā pavisam bija pieteikušies 28 pretendenti; atlase notika saskaņā ar konkursa nolikumu, vērtējot kandidāta iesniegto rakstu darbu, kā arī sniegumu intervijā.

Informācijas sabiedrības biroja izveides mērķis ir koordinēt valsts politiku informācijas sabiedrības attīstībā. Vadītāja pienākumos ietilps biroja darba plānošana, organizēšana un vadīšana; stratēģijas un priekšlikumu izstrāde; Ministru prezidenta konsultēšana jautājumos, kas saistīti ar informācijas sabiedrības attīstību un e-pārvaldes ieviešanu; ministriju un citu valsts un pašvaldību institūciju speciālistu iesaistīšana informācijas sabiedrības un e-pārvaldes politikas izstrādē un īstenošanā u.c.

Informācijas sabiedrības biroja vadītājs būs tieši pakļauts Ministru prezidentam, bet institucionāli – Valsts kancelejas direktoram. I.Gudele darbu sāks pēc mēneša.

Aivis Freidenfelds, Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja vietnieks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!