• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - iznākusi 19. burtnīca un rādītājs ß (bēta). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.08.2003., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78321

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ES kā drošības garantu

Vēl šajā numurā

27.08.2003., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” – iznākusi 19. burtnīca un rādītājs ß (bēta)

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar vairāk nekā divdesmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 17. līdz 27. jūnijam. Noteikumi par pieļaujamiem vibrācijas lielumiem dzīvojamo un publisko ēku telpās izdoti, lai aizsargātu iedzīvotāju veselību. Pielikumā ir tabula ar pieļaujamiem vibrācijas lielumiem dzīvojamās telpās, viesnīcās, ārstniecības iestādēs, mācību telpās, sporta zālēs u.tml. Izdoti jauni būvdarbu autoruzraudzības noteikumi, eļļas augu un šķiedraugu sēklaudzēšanas un sēklu tirdzniecības noteikumi, noteikumi par sprādzienbīstamā vidē lietojamām aizsargsistēmām un noteikumi par kārtību, kādā izmeklējami un uzskaitāmi ar karavīriem notikušie nelaimes gadījumi. Saskaņā ar Kooperatīvo sabiedrību likumu izdoti noteikumi par lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības reģistrāciju un atzīšanas kārtību. Grozījumi izdarīti noteikumos par atsevišķu uzņēmējdarbības veidu licencēšanu, par bēgļa ceļošanas dokumentu u.c.

Valsts normatīvo tiesību aktu priekšmetu rādītājs ļaus operatīvi sameklēt jebkuru vajadzīgo dokumentu, kas no šā gada 1. janvāra līdz 30. jūnijam pieņemts Saeimā vai Ministru kabinetā un ievietots “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” burtnīcās (no 1. līdz 20.). Dokumentu nosaukumi pēc to tematiem sakārtoti alfabēta secībā – sākot ar “Administratīvā procesa likumu” un beidzot ar “zvejniecību”. Katram blakus norādīts burtnīcas numurs un lappuse, kurā tas publicēts. Rādītāja beigās divās atsevišķās sadaļās vēlreiz uzskaitīti Saeimas izdarītie grozījumi likumos un Ministru kabineta izdarītie grozījumi valdības izdotajos normatīvajos aktos ar norādi, kurā burtnīcā un lappusē tie atrodami.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!