• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1994. gada 17. maija noteikumi Nr. 105 "Par Privatizācijas aģentūras finansēšanas kārtību". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.1994., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/78024-par-privatizacijas-agenturas-finansesanas-kartibu

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.106

Par privāto mācību iestāžu finansēšanas kārtību

Vēl šajā numurā

09.06.1994., Nr. 68

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 105

Pieņemts: 17.05.1994.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.105

Rīgā 1994. gada 17. maijā (prot. nr. 27, 28.§)

Par Privatizācijas aģentūras finansēšanas kārtību

Izdoti saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju" 11. pantu

1. Visi ieņēmumi no valsts īpašuma objektu privatizācijas un nekustamā īpašuma pārdošanas ieskaitāmi Privatizācijas aģentūras (tālāk tekstā - "aģentūra") kontā.

2. No faktiskajiem mēneša ieņēmumiem par valsts īpašuma objektu privatizāciju atbilstoši pievienotajiem Privatizācijas aģentūras atskaitījumu normatīviem tiek atskaitīti līdzekļi aģentūras finansēšanai, un no atlikušās ieņēmumu daļas 90 % ne vēlāk kā nedēļas laikā pēc aģentūras mēneša aprēķina parakstīšanas tiek ieskaitīti Valsts īpašuma privatizācijas fondā un 10 % - attiecīgo pašvaldību īpašuma privatizācijas fondos. Aģentūra divu nedēļu laikā rakstveidā informē attiecīgo pašvaldību par ieskaitītajiem līdzekļiem.

3. No faktiskajiem mēneša ieņēmumiem par valsts nekustamā īpašuma pārdošanu atbilstoši pievienotajiem Privatizācijas aģentūras atskaitījumu normatīviem tiek atskaitīti līdzekļi aģentūras finansēšanai, un atlikusī ieņēmumu daļa tiek ieskaitīta valsts budžetā.

4. Ja attiecīgā mēneša faktiskie ieņēmumi ir mazāki par šajos noteikumos paredzētajiem atskaitījumiem aģentūras finansēšanai, tad tos var kompensēt nākamajā mēnesī no faktiskajiem ieņēmumiem.

5. Privatizācijas aģentūras atskaitījumu normatīvi tiek izmantoti tikai aģentūras pamatdarbības rezultātā iegūto līdzekļu noteikšanai, un tie nav attiecināmi uz līgumiem, kas noslēgti ar aģentūras apakšuzņēmējiem.

6. Aģentūras finansēšanai paredzētos atskaitījumus par konkrēto valsts īpašuma objektu izdara, pamatojoties uz Ministru kabineta rīkojumu par attiecīgā objekta privatizāciju vai likvidāciju, kā arī par attiecīgā nekustamā īpašuma pārdošanu.

Ministru prezidents V. Birkavs

Ekonomikas ministrs, Ministru prezidenta biedrs O. Kehris

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!