• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" ir iznākusi 14. un 15. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.2003., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77343

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par atbildību, savu darbu darot

Vēl šajā numurā

18.07.2003., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” ir iznākusi 14. un 15. burtnīca

Godātie lasītāji, šīs valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums devušās ar likumiem, kas Saeimā pieņemti 22. un 29. maijā un Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 20. maija līdz 3. jūnijam. Saeima izdarījusi grozījumus likumā “Par nodokļu piemērošanu brīvostās un speciālajās ekonomiskajās zonās”, kā arī Rīgas brīvostas likumā un Ventspils brīvostas likumā un vairākos citos. Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un aizsardzības likumam ir divi pielikumi. Pirmajā ir vēsturiskā centra un vēsturiskā centra aizsardzības robežu plāns, bet otrajā – robežu apraksts. Šā gada 1. augustā stājas spēkā jaunais Jūras kodekss. To piemēro visiem kuģiem, kas atrodas Latvijas ūdeņos, visiem Latvijas kuģiem un citiem tiesību subjektiem, kas saistīti ar Latvijas kuģiem vai kuģošanu Latvijas ūdeņos. Kodekss neattiecas uz karakuģiem un to personālu.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par jūrnieka grāmatiņu un tās lietošanas kārtību. Pielikumā ir jūrnieka grāmatiņas paraugs. Noteikumos par noziedzīgu nodarījumu reģistru noteikta kārtība, kādā tiks reģistrēti Latvijā konstatētie noziedzīgie nodarījumu, ierosinātās krimināllietas, krimināllietu pirmstiesas izmeklēšanas rezultāti un noziedzīgus nodarījumus izdarījušās personas. Izdoti arī noteikumi par valsts fondēto pensiju shēmas darbību un par Valsts kases darbību fondēto pensiju shēmas līdzekļu pārvaldīšanā. Vairāki noteikumi izdoti saskaņā ar Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumu. Ar 1. jūliju stājušies spēkā noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN 214-03 “Ģeotehnika. Pāļu pamati un pamatnes”.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!