• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2003. gada 8. jūlija noteikumi Nr. 375 "Grozījumi Ministru kabineta 2002.gada 22.oktobra noteikumos Nr.478 "Kārtība, kādā aizpildāmas, iesniedzamas, reģistrējamas un glabājamas valsts amatpersonu deklarācijas un iesniedzami valsts amatpersonu saraksti"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.07.2003., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/77214

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.376

Grozījumi Ministru kabineta 2002.gada 9.jūlija noteikumos Nr.294 "Kārtība, kādā piesakāmas A, B un C kategorijas piesārņojošas darbības un izsniedzamas atļaujas A un B kategorijas piesārņojošo darbību veikšanai"

Vēl šajā numurā

16.07.2003., Nr. 105

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 375

Pieņemts: 08.07.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.375

Rīgā 2003.gada 8.jūlijā (prot. Nr.39 30.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2002.gada 22.oktobra noteikumos Nr.478 "Kārtība, kādā aizpildāmas, iesniedzamas, reģistrējamas un glabājamas valsts amatpersonu deklarācijas un iesniedzami valsts amatpersonu saraksti"
Izdoti saskaņā ar likuma "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā"
20.panta piekto daļu un 24.panta trešo daļu
Izdarīt Ministru kabineta 2002.gada 22.oktobra noteikumos Nr.478 "Kārtība, kādā aizpildāmas, iesniedzamas, reģistrējamas un glabājamas valsts amatpersonu deklarācijas un iesniedzami valsts amatpersonu saraksti" (Latvijas Vēstnesis, 2002, 157.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt noteikumu nosaukumu šādā redakcijā:

"Kārtība, kādā aizpildāmas, iesniedzamas, reģistrējamas un glabājamas valsts amatpersonu deklarācijas un aizpildāmi un iesniedzami valsts amatpersonu saraksti".

2. Aizstāt 1.punktā vārdus "iesniedz Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (turpmāk — birojs)" ar vārdiem "aizpilda un iesniedz Valsts ieņēmumu dienestā".

3. Aizstāt 3.2.apakšpunktā vārdus "to fizisko" ar vārdiem "fiziskajām personām (norādot vārdu un uzvārdu)".

4. Papildināt 3.7.apakšpunktu aiz vārdiem "vietu (avotu)" ar vārdiem "norādot juridisko personu identifikācijas datus un fizisko personu vārdu un uzvārdu".

5. Papildināt 4.4.apakšpunktu aiz vārdiem "sniedz ziņas par" ar vārdiem "šo aizdevumu apmēru un".

6. Izteikt 5.punktu šādā redakcijā:

"5. Deklarācijā sniegtās informācijas pilnīgumu un patiesumu deklarācijas iesniedzējs apstiprina ar parakstu un norāda deklarācijas aizpildīšanas datumu."

7. Aizstāt 15.punktā:

7.1. vārdu "birojā" ar vārdiem "Valsts ieņēmumu dienesta centrālajā aparātā";

7.2. vārdus "biroja teritoriālajās nodaļās" ar vārdiem "Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajās iestādēs".

8. Svītrot 16.punktu.

9. Aizstāt 17.punktā vārdus "birojs pārsūta deklarāciju biroja teritoriālajai nodaļai" ar vārdiem "Valsts ieņēmumu dienesta centrālais aparāts pārsūta deklarāciju un tās pārbaudes lietu Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajai iestādei".

10. Aizstāt 18.punktā vārdus "biroja attiecīgā teritoriālā nodaļa pārsūta deklarāciju birojam" ar vārdiem "Valsts ieņēmumu dienesta attiecīgā teritoriālā iestāde pārsūta deklarāciju un tās pārbaudes lietu Valsts ieņēmumu dienesta centrālajam aparātam".

11. Izteikt 19.punktu šādā redakcijā:

"19. Valsts un pašvaldību institūciju vadītāji sastāda valsts amatpersonu sarakstu (2.pielikums) un iesniedz to Valsts ieņēmumu dienestā. Ja sarakstā tiek izdarīti grozījumi, tie mēneša laikā jāiesniedz Valsts ieņēmumu dienestā. Valsts drošības iestāžu vadītāji valsts amatpersonu sarakstus un to grozījumus iesniedz Satversmes aizsardzības biroja direktoram."

12. Aizstāt 20.1.apakšpunktā vārdu "birojā" ar vārdiem "Valsts ieņēmumu dienesta centrālajā aparātā".

13. Aizstāt 20.2. un 20.3.apakšpunktā vārdus "biroja teritoriālajā nodaļā" ar vārdiem "Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē".

14. Aizstāt 21., 23. un 24.punktā vārdus "birojs vai tā teritoriālā nodaļa" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "Valsts ieņēmumu dienesta centrālais aparāts vai teritoriālā iestāde" (attiecīgā locījumā).
Ministru prezidents E.Repše

Tieslietu ministrs A.Aksenoks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!