• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vēlēšanu iecirkņiem ārvalstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.06.2003., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76567

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.322

Iedzīvotāju reģistrā iekļauto ziņu izsniegšanas kārtība

Vēl šajā numurā

21.06.2003., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vēlēšanu iecirkņiem ārvalstīs

Tautas nobalsošanai par Latvijas dalību Eiropas Savienībā ārvalstīs tiks izveidoti 37 vēlēšanu iecirkņi 29 valstīs, to paredz Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) 19. jūnijā pieņemtais lēmums.

Vēlēšanu iecirkņi ārvalstīs izveidoti saskaņā ar Ārlietu ministrijas priekšlikumiem un atradīsies Latvijas Republikas diplomātiskajās un konsulārajās pārstāvniecībās.

20. septembrī paredzētajā tautas nobalsošanā par Latvijas dalību Eiropas Savienībā pa vienam vēlēšanu iecirknim būs Argentīnā, Austrijā, Beļģijā, Brazīlijā, Čehijā, Dānijā, Grieķijā, Igaunijā, Itālijā, Izraēlā, Ķīnā, Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotajā Karalistē, Lietuvā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā, Portugālē, Spānijā, Somijā, Šveicē, Ukrainā un Zviedrijā.

Divi vēlēšanu iecirkņi tiks izveidoti Amerikas Savienotajās Valstīs (Vašingtonā un Ņujorkā), Austrālijā (Sidnejā un Melburnā), Baltkrievijā (Minskā un Vitebskā), Francijā (Parīzē un Strasbūrā), Kanādā (Toronto un Otavā), Vācijā (Berlīnē un Bonnā), bet trīs vēlēšanu iecirkņi būs Krievijas Federācijā (Maskavā, Sanktpēterburgā un Pleskavā).

CVK 19. jūnijā apstiprināja arī tautas nobalsošanas zīmes paraugu. Tautas nobalsošanā vēlētājiem būs jāatbild uz jautājumu “Vai Jūs esat par Latvijas dalību Eiropas Savienībā?”. Iespējamie atbilžu varianti būs “Par” vai “Pret”. Ar apstiprināto tautas nobalsošanas zīmes paraugu var iepazīties CVK mājaslapā.

Kristīne Bērziņa, CVK priekšsēdētāja palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!