• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par budžetu un veselības finansēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2003., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75054

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par topošajiem valsts dokumentiem

Vēl šajā numurā

20.05.2003., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par budžetu un veselības finansēšanu

Finanšu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva pagājušo piektdien, 16.maijā, tikās ar ASV NATO komitejas valdes locekli Salliju Peinteru un organizācijas “Global Fairness Initiative” dibinātāju Kārenu Tramontano.

ASV nevalstisko organizāciju pārstāves interesējās par Latvijas budžeta veidošanas procedūru, par budžeta prioritāšu izvirzīšanas kārtību, par veselības finansēšanas programmu, īpaši par HIV/AIDS profilakses un ārstēšanas pasākumu finansēšanu.

V.Andrējeva informēja S.Peinteru un K.Tramontano par Latvijas valsts budžeta veidošanu, veselības budžetu un Latvijā veikto veselības aprūpes pasākumu HIV/AIDS profilakses jomā finansēšanu.

ASV NATO komiteja (US Committee on NATO) ir bezpeļņas, nevalstiska, sabiedriska organizācija, kas dibināta 1996.gadā ar mērķi veicināt NATO paplašināšanos un stiprināt sakarus starp ASV un Eiropu. Savukārt nevalstiskā organizācija “Global Fairness Initiative” nodarbojas ar starptautisku tirdzniecības projektu izstrādi un īstenošanu, īpaši sadarbībā ar jaunattīstības un pārejas ekonomikas valstīm.

Tikšanās notika konferences “Sievietes par starptautisko drošību” apmeklējuma ietvaros. Abas nevalstisko organizāciju pārstāves sarunā ar V.Andrējevu uzteica Latvijas sieviešu aktivitāti un salīdzinoši lielo pārstāvniecību valsts pārvaldes augstākajā līmenī.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!