• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 8. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2003., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75012

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Daugavas ūdensspoguļa vērtīgumu

Vēl šajā numurā

20.05.2003., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 8. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar desmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 3. un 10. aprīlī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 15. līdz 30. aprīlim, un divdesmit deviņiem Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti no 8. līdz 15. aprīlim. Saeima ratificējusi 1995. gada konvenciju par Eiropas Kopienu finanšu interešu aizsardzību. Noteikts, ka Ģenerālprokuratūra un Tieslietu ministrija koordinē tajā paredzēto saistību izpildi. Grozījumi izdarīti Administratīvo pārkāpumu kodeksā, Sodu izpildes kodeksā, Krimināllikumā, Dzelzceļa likumā, Teritorijas plānošanas likumā, Dzīvesvietas deklarēšanas likumā un likumos “Par zemes privatizāciju lauku apvidos”, “Par valsts sociālo apdrošināšanu” un “Par sapulcēm, gājieniem un piketiem”.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus vairākos noteikumos, kas attiecas uz zemes dzīlēs un jūrā veicamo ogļūdeņražu meklēšanu un ieguvi. Noteikumiem par prasībām sagatavotībai radiācijas avārijai un par rīcību šādas avārijas gadījumā ir divi pielikumi ar tāda radioaktīvo vielu daudzuma tabulām, kas uzskatāms par ievērojamu, un ar veidlapu paraugiem. Noteikumiem par dzīvesvietas deklarācijas aizpildīšanas un iesniegšanas kārtību un par sniegto ziņu pārbaudes kārtību ir pielikumi ar deklarācijas veidlapu paraugiem. Saskaņā ar Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumu izdoti noteikumi par tehniskajiem palīglīdzekļiem invalīdiem, kas finansējami no valsts budžeta. Saskaņā ar Dzīvnieku aizsardzības likumu izdoti noteikumi par produktu ieguvei vai sugas selekcijai izmantojamo savvaļas dzīvnieku turēšanu iežogotās platībās. Saskaņā ar Imigrācijas likumu izdoti noteikumi par ielūgumu apstiprināšanas kārtību Latvijas Republikas vīzas pieprasīšanai.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!