• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par informācijas dienu Naturalizācijas pārvaldē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2003., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74780

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par laikus aizņemto biznesa telpu

Vēl šajā numurā

13.05.2003., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par informācijas dienu Naturalizācijas pārvaldē

Trešdien, 14. maijā, Naturalizācijas pārvaldes Metodikas un eksaminācijas centrā Rīgā, Elijas ielā 17, notiks informācijas diena.

Arī vasarā Naturalizācijas pārvalde turpinās 2002.gadā aizsākto tradīciju katru mēnesi Metodikas un eksaminācijas centrā rīkot informācijas dienas, kuru laikā interesenti saņem informāciju par naturalizācijas procesa sākšanai nepieciešamajiem dokumentiem, naturalizācijas pārbaužu saturu un kārtību. Informācijas dienas vasarā notiks 18.jūnijā, 16.jūlijā, 13.augustā.

Apmeklētājiem izmēģinājuma kārtībā tiek dota iespēja kārtot naturalizācijas pārbaudes, latviešu valodas prasmes, Satversmes pamatnoteikumu, Latvijas vēstures un himnas zināšanu līmeņa noteikšanai, lai pārliecinātos par gatavību naturalizācijas pārbaudēm un iepazītu procedūru kopumā. Šo pārbaužu rezultāti gan netiks ieskaitīti kā pilsonības pretendenta eksaminācijas iznākums, tomēr sniegs skaidru priekšstatu par procesu.

Atbildes uz apmeklētāju jautājumiem sniegs Metodikas un eksaminācijas centra darbinieki.

2002.gadā Metodikas un eksaminācijas centra informācijas dienas vidēji apmeklēja 20–30 interesentu katrā informācijas dienā. Informācijas dienas apmeklē gan tie, kas jau iesnieguši naturalizācijas iesniegumus un nāk pārbaudīt savas spējas pirms pārbaudēm, gan tie, kas vēlas iepazīties ar naturalizācijas pārbaužu gaitu un domā nākotnē iesniegt naturalizācijas iesniegumus.

Metodikas un eksaminācijas centra informācijas dienas 2003.gadā apmeklējuši 172 interesenti.

Naturalizācijas pārvaldes preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!