• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lai Mātes diena ikvienā ģimenē ir gaiša un patiesa svētku diena. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.05.2003., Nr. 69 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74695

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mums katrs pilsonis ir mīļš un katra nozare svarīga

Vēl šajā numurā

09.05.2003., Nr. 69

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lai Mātes diena ikvienā ģimenē ir gaiša un patiesa svētku diena

Nacionālo bruņoto spēku komandieris kontradmirālis Gaidis Andrejs Zeibots:

Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku komandiera apsveikums karavīru mātēm

Mātes dienā, kas ik gadu atnāk ar sauli un pavasara ziedu krāšņumu, sirsnīgi sveicu visas karavīru mātes. Vēlu veselību, saticību ģimenē un patiesu gandarījumu par saviem bērniem. Ikviena māte, audzinot dēlu, jau tālā senatnē zināja, ka vajadzības brīdī viņas dēlam būs jāaizstāv sava tēvu zeme.

Šajos gados Latvijas mātes ir palīdzējušas izaudzināt jauno virsnieku paaudzi, kuri godprātīgi veic dienesta pienākumus Latvijā un ārpus tās robežām. Nesen mēs pavadījām militāro mediķu grupu uz Afganistānu. Saprotu un zinu, kā nodreb mātes sirds, šķiroties no sava dēla vai meitas sešu mēnešu garumā.

Mīļās māmuļas, lepojieties ar saviem bērniem! Viņi pārstāv Latviju, jo mēs esam līdzatbildīgi par mieru un drošību pasaulē. Ar mums sabiedrotie rēķinās kā ar topošo NATO dalībvalsti. Kopš aizvadītā Prāgas sammita 2002.gada novembrī mēs neesam vieni. Arī mums palīdzēs, ja būs apdraudēta Latvijas brīvība un neatkarība.

Šogad 10.maijā pulksten 11 pirmo reizi Rīgas Doma baznīcā mēs aicinām uz Pateicības ekumēnisko dievkalpojumu – koncertu Latvijas karavīru mātes, lai pateiktu paldies par viņu nenovērtējamo ieguldījumu krietnu tēvzemes sargu audzināšanā. No 9. līdz 11.maijam māmuļas un ģimenes būs mīļi gaidītas visās Nacionālo bruņoto spēku vienībās. Jūsu dēli gatavo svētku koncertus un gaida ciemos savus tuviniekus. Kopā ar savu tautu karavīri svin Mātes dienu un saka paldies māmuļai par Mīlestību.

Lai Mātes diena ikvienā ģimenē ir gaiša un patiesa svētku diena! Lai arī ikdienas steigā atrodam mīļu vārdu, ko pateikt vistuvākajam cilvēkam – savai māmulītei.

Vēlot saulainu un mīlestības apstarotu Mātes dienu, —

NBS komandieris kontradmirālis G. A.Zeibots

Rīgā 2003.gada maijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!