• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Visu grāmatnieku atzinība "Latvijas Vēstnesim". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.02.2003., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/71016

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Maksātnespējas process kļuvis caurskatāmāks

Vēl šajā numurā

06.02.2003., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Visu grāmatnieku atzinība “Latvijas Vēstnesim”

DIPLOMS.JPG (16474 bytes)Sešu kalendāru pulkā, kas pretendēja uz balvu, pirmo vietu ir ieguvis “Latvijas Vēstneša” kalendārs 2003. gadam ar Intas Rukas melnbaltajām fotogrāfijām un mākslinieka Jura Petraškeviča iekārtojumu (projekta vadītāja Juta Krīgere).

Jānis Rokpelnis, ievadot Intas Rukas melnbaltajā pasaulē, raksta arī tā: “Un šis ir kalendārs. Dabas dabiskais ritums. Daudzi saka — ģeniālākais mākslinieks ir daba. Lai arī šis mākslinieks pats ir Dieva radīts. Intas Rukas tik savdabi dabiskajā mākslā Latvijas cilvēks saplūst ar mēnešiem, gadskārtām — jo arī viņu ir radījis Dievs, kurš tautām “nospraudis noteiktus laikus un robežas, kur tām dzīvot”.”

Gribas arī atgādināt, ka reiz jau “Latvijas Vēstnesis” šajā konkursā ir guvis panākumus — 1997. gada sevišķo grāmatu grupā otrā vieta tika piešķirta enciklopēdiskajam un krāšņajam izdevumam “Triju zvaigžņu gaismā”.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!