• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2002. gada 27. decembra noteikumi Nr. 601 "Kārtība, kādā no valsts pamatbudžeta līdzekļiem sedzami izdevumi politiski represēto personu pensijām". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.12.2002., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69788-kartiba-kada-no-valsts-pamatbudzeta-lidzekliem-sedzami-izdevumi-politiski-represeto-personu-pensijam

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.602

Grozījumi Ministru kabineta 1999.gada 12.janvāra noteikumos Nr.11 "Kārtība, kādā Valsts ieņēmumu dienests sniedz Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūrai ziņas par veiktajām valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām"

Vēl šajā numurā

30.12.2002., Nr. 190

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 601

Pieņemts: 27.12.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.601

Rīgā 2002.gada 27.decembrī (prot. Nr.60 28.§)
Kārtība, kādā no valsts pamatbudžeta līdzekļiem sedzami izdevumi politiski represēto personu pensijām
Izdoti saskaņā ar likuma “Par valsts pensijām” pārejas noteikumu 3.punktu
1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā no valsts pamatbudžeta līdzekļiem sedzami izdevumi, kas saistīti ar pensijas apmēra palielināšanu, piemērojot likuma “Par valsts pensijām” pārejas noteikumu 1.punkta 10.apakšpunktā un 10.punkta 3. un 4.apakšpunktā politiski represētajām personām noteiktos atvieglojumus.
2. Līdzekļus, kas nepieciešami no valsts pamatbudžeta, lai nodrošinātu atvieglojumu piemērošanu valsts pensiju piešķiršanā politiski represētajām personām, nosaka, ņemot vērā starpību starp šo personu mēneša vidējo pensijas apmēru, kas aprēķināts, piemērojot likuma “Par valsts pensijām” pārejas noteikumu 1.punkta 10.apakšpunktā, kā arī 10.punkta 3. un 4.apakšpunktā noteiktos atvieglojumus, un šo personu mēneša vidējo pensijas apmēru, kas aprēķināts bez šo atvieglojumu piemērošanas, ievērojot likuma “Par valsts pensijām” 26.pantu un pārejas noteikumu 15.punktu.
3. Šo noteikumu 2.punktā minētos līdzekļus saskaņā ar likumu par valsts budžetu kārtējam gadam no valsts pamatbudžeta ieskaita valsts pensiju speciālajā budžetā.
4. Noteikumi stājas spēkā ar 2003.gada 1.janvāri.
Ministru prezidents E.Repše

Labklājības ministre D.Staķe

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!