• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas gatavošanos darbam ar struktūrfondiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2002., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68663

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts budžeta skaitļiem, procentiem

Vēl šajā numurā

22.11.2002., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas gatavošanos darbam ar struktūrfondiem

19. un 20.novembrī Rīgā strādāja Eiropas Komisijas Reģionālās politikas ģenerāldirektorāta ISPA un pirmspievienošanās instrumentu direktorāta direktors Luiss Riera Figuera, kā arī amatpersonas no Nodarbinātības un Lauksaimniecības ģenerāldirektorāta.

Trešdien, 20.novembrī, ar L.Rieru Figueru tikās finanšu ministrs Valdis Dombrovskis. EK amatpersonas tikās arī ar Finanšu ministrijas valsts sekretāri Valentīnu Andrējevu, valsts sekretāres vietniekiem Gintu Freimani un Ingūnu Sudrabu, kā arī ar citu ES fondu līdzekļu izmantošanas sistēmā iesaistīto institūciju pārstāvjiem no Satiksmes ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Labklājības ministrijas, Zemkopības ministrijas, Valsts kases.

Ar EK amatpersonām tika apspriesta Latvijas gatavošanās darbam ar Eiropas Savienības struktūrfondiem: Kohēzijas fondu, Sociālo fondu un EAGGF fondu. Latvijas pārstāvji sniedza informāciju par institucionālo sistēmu darbam ar struktūrfondiem — vadošo institūciju, maksājumu institūciju un nozaru ministriju — kompetenci, Latvijas institūciju administratīvo kapacitāti un reģionālo politiku. Liela vērība sarunās tika veltīta Latvijas Attīstības plānam — tā gatavošanai un ieviešanai nākotnē.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!