• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gatavošanos Vispārējiem latviešu Dziesmu svētkiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2002., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/63942

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 14. burtnīca

Vēl šajā numurā

28.06.2002., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gatavošanos Vispārējiem latviešu Dziesmu svētkiem

XXIII Vispārējo latviešu Dziesmu svētku rīcības komiteja 2002. gada 27. jūnija sēdē izskatīja svētku budžeta projektu un nolēma nodot to izskatīšanai ministrijām un svētku rīkošanā iesaistītajām organizācijām, kurām līdz 10.jūlijam jāiesniedz Dziesmu svētku darba grupai budžeta precizējumi un papildinājumi.

Svētku rīcības komiteja atbalstīja “Daugavas” stadiona rekonstrukciju, apstiprināja Dziesmu svētku galveno pasākumu plānu, izskatīja jautājumu par Dziesmu svētku muzeja izveidi, uzdodot Dziesmu svētku darba grupai izvērtēt iesniegto priekšlikumu, un atbalstīja pūtēju orķestra “Rīga” mākslinieciskā vadītāja Jāņa Puriņa iekļaušanu mākslinieciskās padomes sastāvā.

XXIII Vispārējie latviešu Dziesmu svētki notiks Rīgā no 2003.gada 29.jūnija līdz 6.jūlijam. Svētku pasākumu plānā iekļauti garīgās mūzikas, simfoniskās mūzikas, jauniešu koru, sieviešu un vīru koru, pūtēju orķestru koncerti, kā arī tautas lietišķās un tēlotājas mākslas izstāde, deju lieluzvedums, svētku gājiens un noslēguma koncerts Mežaparka Lielajā estrādē.

Ilze Štāla, Dziesmu svētku sabiedrisko attiecību koordinatore

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!