• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sastrēgumu mazināšanu Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2002., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/62074

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par uzlabojumiem ceļā "Via Baltica"

Vēl šajā numurā

14.05.2002., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sastrēgumu mazināšanu Rīgā

Ņemot vērā situāciju uz Rīgas tiltiem Vanšu tilta remontdarbu laikā un autovadītāju pamatoto neapmierinātību, satiksmes ministrs Anatolijs Gorbunovs uzdevis Ceļu satiksmes drošības direkcijai sagatavot iesniegšanai Rīgas domē konkrētus priekšlikumus sastrēgumu mazināšanai.

Ministrs uzskata, ka satiksmes organizēšana jāveic, piemērojoties plūsmu intensitātei. Dienas pirmajā pusē kustība jāorganizē divās rindās iebraukšanai pilsētā, pēcpusdienā — divās rindās izbraukšanai no pilsētas. Tas ir iespējams, mainot braukšanas virzienu vienai kustības joslai.

Nepieciešams palielināt arī Akmens tilta caurlaides spēju. Pārdaugavas virzienā jāatļauj transporta kustība pa tramvaja sliežu klātni, līdz ar to satiksme tiktu izkārtota trīs joslās. Tāpat jāatļauj uzbraukšana uz Akmens tilta no Vanšu tilta puses vienlaikus pa divām kustības joslām. Jāatrisina arī problēmas Akmens tilta Pārdaugavas pusē.

A.Gorbunovs uzdevis sagatavotos priekšlikumus šodien, 10.maijā, iesniegt Rīgas domes Satiksmes departamentam izskatīšanai. Ministrs atzīmēja, ka pirms priekšlikumu realizēšanas būs nepieciešamas tiltu speciālistu konsultācijas par slodžu sadalījuma izmaiņu ietekmi uz tiltu noturību. Būs jāizstrādā detalizētas satiksmes organizācijas shēmas, turklāt arī ceļu policijai būs jāveic pastiprināts darbs.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!