• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par labklājības ministra pienākumu izpildītāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2002., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61847

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas valsts atbalstu studējošajām mātēm

Vēl šajā numurā

07.05.2002., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par labklājības ministra pienākumu izpildītāju

Ievērojot Ministru prezidenta Andra Bērziņa prasību Andrejam Požarnovam atkāpties no labklājības ministra amata, kā arī saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 10.pantu A.Požarnovs 2002.gada 2.maijā atbrīvots no labklājības ministra amata.

Ministru prezidenta parakstītais rīkojums nosaka, ka uz laiku līdz turpmākajam rīkojumam labklājības ministra pienākumus pildīs vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Vladimirs Makarovs.

Labklājības ministra pienākumu izpildītājs un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Vladimirs Makarovs 3.maijā tikās ar Labklājības ministrijas valsts sekretāres vietniekiem un departamentu vadītājiem.

V.Makarovs uzsvēra ministrijas ekspertu profesionālo kvalitāti un aicināja neslēpt labo, ko ministrija ir paveikusi. Pēc tikšanās viņš piebilda, ka šobrīd gan politiķiem, gan ierēdņiem jāaizmirst emocijas un jāatgūst sabiedrības uzticība. Labklājības ministrijai jāveido aktīvs dialogs ar sabiedrību, nebaidoties atzīt savas kļūdas un labot tās.

Tikšanās notika ļoti pozitīvā gaisotnē. Tālis Talents, valsts sekretāres vietnieks: “Makarovs kā vienmēr bija ļoti tiešs un konkrēts, un mēs vienojāmies par konkrētām lietām, kas jau šobrīd ir jāizdara.”

Ministra vietas izpildītājs struktūrvienību vadītājiem uzdeva sagatavot ziņojumus par kritiskajiem faktoriem viņu vadītajos sektoros, bet valsts sekretāres vietniekiem — iesniegt informāciju par Ministru kabinetā iesniegtajiem un Labklājības ministrijā vēl sagatavošanā esošajiem dokumentiem, ko vēl paredzēts iesniegt.

Vladimirs Makarovs Labklājības ministriju vadīja no 1995. gada decembra līdz 1999. gada jūlijam. Šinī laikā labklājības ministra reitings sabiedrībā bija augsts un saistījās ar vairākiem sekmīgi paveiktiem sociālās reformas pasākumiem. No visiem labklājības ministriem viņa ministra funkciju izpilde visilglaicīgāk skārusi šīs jomas.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments, Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!