• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie jums dodas 7. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2002., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61714

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par cilvēka būtības izpratni

Vēl šajā numurā

30.04.2002., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie jums dodas 7. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 7. martā, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 20. līdz 27. martam, un vienpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 5. līdz 12. martam. Saeima ratificējusi 1980. gada Eiropas konvenciju par nolēmumu atzīšanu un izpildi par bērnu aizbildnību un bērnu aizbildnības atjaunošanu, Latvijas Republikas līgumu ar Rumāniju — par ieguldījumu veicināšanu un savstarpēju aizsardzību un nolīgumu ar Armēnijas Republiku — par starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu. Par to spēkā stāšanos Ārlietu ministrija sniegs paziņojumus “Latvijas Vēstnesī”. Jaunais Patvēruma likums stāsies spēkā šā gada 1. septembrī. Jau stājušies spēkā grozījumi Būvniecības likumā.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par kārtību, kādā izpildāma muitas procedūra — ievešana muitas noliktavā, Augu karantīnas noteikumos u.c. Saskaņā ar likumu “Par radiācijas drošību un kodoldrošību” izdoti noteikumi par aizsardzību pret jonizējošo starojumu medicīnā. Noteikumi par aptieku un to filiāļu izvietojuma kritērijiem būs spēkā līdz 2006. gada 31. decembrim. Izdoti jauni noteikumi par muitas režīma — preču iznīcināšana — izpildes kārtību, kas stāsies spēkā ar šā gada 1. jūliju, un par vispārējās izglītības iestāžu vadītāju atestācijas kārtību. Saskaņā ar Valsts valodas likumu izdoti noteikumi par citvalodu personvārdu rakstību un lietošanu latviešu valodā. Tajos doti konkrēti piemēri vārdu un uzvārdu atveidei no lietuviešu, igauņu, vācu, angļu, krievu, ukraiņu un baltkrievu valodas. Noteikumi par centralizēto eksāmenu saturu un norises kārtību stāsies spēkā ar 2003. gada 1. septembri. Detektīvdarbības licencēšanas un sertifikācijas noteikumiem ir seši pielikumi ar veidlapu paraugiem.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!