• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Finansu ministrijas sadarbību ar Pasaules banku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.04.2002., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61081

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas domes lēmums Nr.1160

Par Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas likvidāciju

Vēl šajā numurā

10.04.2002., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Finansu ministrijas sadarbību ar Pasaules banku

Finansu ministrs Gundars Bērziņš otrdien, 9.aprīlī, tikās ar Pasaules bankas Baltijas valstu un Polijas reģionālo direktoru Maiklu Kārteru.

Tikšanās laikā tika pārrunāta līdzšinējo Latvijas un PB sadarbības projektu gaita, kā arī iespējas tālākai sadarbībai nākotnē.

Finansu ministrs G.Bērziņš pauda viedokli, ka Pasaules bankas kreditētais veselības aprūpes sistēmas reformas projekta pirmais posms būtu detalizēti izvērtējams, pirms tiek sākts nākamais projekta posms. “Naudas apjoms veselības aprūpē ir palielinājies, bet tā izlietojuma caurspīdība — tieši otrādi,” norādīja ministrs.

Savukārt cits Latvijas un PB sadarbības projekts — PB aizdevums izglītības sistēmas attīstībai jeb skolu siltināšanai — sarunas laikā tika novērtēts kā ļoti labs, efektīvs un nākotnē turpināms projekts.

M.Kārtera un G.Bērziņa sarunā tika skarti arī citi Latvijas un PB sadarbības projekti jeb PB aizdevumi dažādiem projektiem, piemēram, otrais strukturālo pārkārtojumu aizdevums, aizdevums mājokļu attīstības projektam un citi.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!