• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2002. gada 26. marta lēmums Nr. 1160 "Par Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas likvidāciju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.04.2002., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/61063

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pret Krievijas dubultu standartu citu un savās cilvēktiesībās

Vēl šajā numurā

10.04.2002., Nr. 54

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: lēmums

Numurs: 1160

Pieņemts: 26.03.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas domes lēmums Nr. 1160

(prot.Nr.48, 27.§) Rīgā 2002.gada 26.martā

Par Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas likvidāciju

Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” pārejas noteikumu 26.punktu, Latvijas Republikas likumu “Publisko aģentūru likums”, sakarā ar Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas neapmierinošu darbību, kā arī lai nodrošinātu dzīvojamo māju privatizācijas procesa sekmīgu pabeigšanu, Rīgas dome nolemj:

1. Uzsākt Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas darbības likvidāciju, nosakot, ka Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas funkcijas pārņem un turpina veikt pašvaldības aģentūra “Rīgas mājoklis” un Rīgas domes Īpašuma departaments.

2. Pašvaldības aģentūrai “Rīgas mājoklis” saskaņā ar aģentūras nolikumu pārņemt attiecīgo funkciju izpildi no Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas.

3. Rīgas domes Īpašuma departamentam pārņemt no Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas pašvaldības nekustamā īpašuma reģistrācijas Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļā funkcijas izpildi.

4. Noteikt, ka ar Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas darbības likvidācijas uzsākšanu Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas izpilddirektora rīkojumi ir jāsaskaņo ar pašvaldības aģentūras “Rīgas mājoklis” direktoru vai Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoru.

5. Noteikt, ka ar Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas darbības likvidācijas uzsākšanu Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas lēmumi stājas spēkā pēc to apstiprināšanas Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejā.

6. Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas izpilddirektoram nodrošināt lietu un dokumentu nodošanu pašvaldības aģentūrai “Rīgas mājoklis” un Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoram līdz 10.05.2002.

7. Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas izpilddirektoram nodrošināt mantu un naudas līdzekļu nodošanu pašvaldības aģentūras “Rīgas mājoklis” direktoram līdz 25.04.2002.

8. Uzdot Rīgas domes priekšsēdētājam rakstiski brīdināt Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas izpilddirektoru par komisijas likvidāciju 3 dienu laikā no šī lēmuma pieņemšanas.

9. Uzdot Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas izpilddirektoram rakstiski brīdināt Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas darbiniekus par komisijas likvidāciju 5 dienu laikā no šī lēmuma pieņemšanas.

10. Uzdot Rīgas domes Finansu departamentam līdz 25.05.2002. izstrādāt grozījumus Rīgas domes 18.12.2001. noteikumos Nr.9 “Par Rīgas pilsētas 2002.gada budžetu” sakarā ar Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas darbības izbeigšanu un pašvaldības aģentūras “Rīgas mājoklis” izveidošanu.

11. Uzdot Rīgas domes Audita un revīzijas pārvaldei līdz 25.04.2002. veikt Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas 2001. un 2002.gada finansiālās darbības likumības un lietderības pārbaudi.

12. Uzdot Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļai vienas nedēļas laikā pēc šī lēmuma pieņemšanas sniegt laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “Rīgas Balss” informāciju par Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas likvidāciju.

Rīgas domes priekšsēdētājs G.Bojārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!