• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta vēstuli Saeimas Tautas partijas frakcijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2002., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59788

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 11. martā, Ministru kabineta Komitejas sēdē

Vēl šajā numurā

12.03.2002., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta vēstuli Saeimas Tautas partijas frakcijai

8. martā Ministru prezidents Andris Bērziņš nosūtījis atbildes vēstuli Tautas partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētājai Vinetai Muižniecei, kas savā 6. martā nosūtītajā vēstulē paudusi Tautas partijas Saeimas frakcijas nostāju jautājumā par Nacionālās bibliotēkas likumprojektu.

Vēstulē Ministru prezidents raksta: “Pēc iepazīšanās ar vēstuli ir skaidri redzams TP Saeimas frakcijas un Tautas partijas ministru atšķirīgais viedoklis. Daru Jums zināmu, ka TP deleģētie ministri Ministru kabineta sēdē 5. martā atbalstīja pieņemto lēmumu, kuru TP Saeimas frakcija uzskata par “tumsonīgu”.”

A. Bērziņš savā vēstulē dara zināmu, ka “arī Tautas partijas deleģētais finansu ministrs Gundars Bērziņš, kuram ar 28. janvāra rezolūciju biju uzdevis iesniegt priekšlikumus par iespējamajiem finansējuma avotiem, kā Jūs rakstāt, “nespēja piedāvāt atbildīgus risinājumus, kas gūtu valdības atbalstu”. TP deleģētie ministri neatbalstīja arī īpašu uzdevumu ministra valsts pārvaldes un pašvaldību lietās J. Krūmiņa piedāvājumu izskatīt jaunceļamās Nacionālās bibliotēkas nodošanu koncesijā, par ko Kultūras ministrija bija veikusi nepieciešamos aprēķinus”.

Ministru prezidents informē, ka ir gatavs sasaukt Ministru kabineta sēdi, taču “uzskatu par nepieciešamu pirms tās sasaukšanas iepazīties ar Jūsu priekšlikumu. Lai atvieglotu priekšlikumu sagatavošanu, nosūtu Jums visus dokumentus, kas bija iesniegti uz 5. marta MK sēdi”.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!