• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par administratīvi teritoriālās reformas konkursu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.02.2002., Nr. 24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58776

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Rīgas pilsētas budžeta izpildes skaitļiem janvārī

Vēl šajā numurā

13.02.2002., Nr. 24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par administratīvi teritoriālās reformas konkursu

Otro gadu Pašvaldību lietu pārvalde (PLP) sadarbībā ar interneta portālu “Delfi” rīkoja publikāciju konkursu par labāko administratīvi teritoriālās reformas atspoguļojumu presē. 8.februārī Sv. Pētera baznīcā notika laureātu apbalvošana, kurā rīkotāju pusi pārstāvēja īpašu uzdevumu ministrs valsts reformu lietās Jānis Krūmiņš, PLP direktors Ivars Kalniņš, PLP direktora vietnieks un konkursa žūrijas komisijas priekšsēdētājs Arvīds Pīlēģis.

Īpašu uzdevumu ministrs valsts reformu lietās J.Krūmiņš pateicās visiem preses izdevumiem par Latvijas pašvaldību dzīves atspoguļojumu, savukārt A.Pīlēģis teica: “Šodien esam sapulcējušies simboliskā vietā — Svētā Pētera baznīcā, kur atrodas Rīgas centrs un arī Latvijas ģeodēziskais centrs. Stāvot šajā centrā, mums ir jādomā par Latvijas novadiem, un šāds ir arī administratīvi teritoriālās reformas mērķis. Reforma, protams, nav brīnumnūjiņa, kas atrisinās visas Latvijas laukos gadu gaitā uzkrātās problēmas, taču šis konkurss ir viena no iespējām sniegt informāciju iedzīvotājiem un veidot izpratni par norisēm.”

Konkursā varēja piedalīties Latvijas preses izdevumu žurnālisti, iesniedzot vismaz 3 aizvadītajā gadā publicētos darbus par administratīvi teritoriālās reformas norisēm. Konkursam savus darbus iesniedza tikai 10 žurnālisti no 10 dažādiem Latvijas laikrakstiem, un kopumā tika novērtēti 39 darbi. Žūrijas komisija izlēma 1.vietu un naudas balvu nepiešķirt, par 2. vietas ieguvēju atzīt laikraksta “Diena” žurnālisti Evitu Prokopovu, bet 3. vietu piešķirt Marutai Sprudzānei (“Vaduguns”), Guntai Skrebelei (“Neatkarīgā Rīta Avīze”) un Inārai Mikažānei (“Ogres Vēstis”).

 

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!