• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sabiedriskās diplomātijas lomu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2002., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58246

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par slepenajiem protokoliem un "iesmērēto" Abreni

Vēl šajā numurā

29.01.2002., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sabiedriskās diplomātijas lomu

AM3.JPG (25269 bytes)
Ar Latvijas Ārlietu ministrijas Atzinības rakstiem — akadēmisko aprindu, nevalstisko organizāciju un mediju pārstāvji

25. janvārī Rīgas Latviešu biedrības namā notika Ārlietu ministrijas svinīgs pasākums par godu Latvijas Republikas starptautiskās (de iure) atzīšanas dienai.

Pasākuma laikā Indulis Bērziņš par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas Republikas stiprināšanā, par Latvijas integrācijas ES un sabiedrības integrācijas veicināšanu pasniedza Ārlietu ministrijas Atzinības rakstus. Ar Atzinības rakstiem apbalvoja 29 personas, to vidū Inu Druvieti, LU profesori, Eiropas Valodu gada Latvijas Nacionālās komitejas koordinatori, Andri Vilku, Nacionālās bibliotēkas direktoru, Valteru Nollendorfu, Okupācijas muzeja fonda valdes priekšsēdētāju, Andri Cauni, Latvijas Vēstures komisijas priekšsēdētāju, un Grigoriju Krupņikovu, LATO valdes locekli, kā arī citus akadēmisko aprindu, nevalstisko organizāciju, masu mediju pārstāvjus, kultūras un izglītības, kā arī Ārlietu ministrijas darbiniekus.

Savā uzrunā I. Bērziņš uzsvēra publiskās diplomātijas pieaugošo lomu mūsdienu demokrātijas apstākļos. Ministrs atzīmēja, ka, darbojoties ārlietās, ir jāapzinās, ka kopīgo mērķu sasniegšana nav iedomājama bez sabiedrības izpratnes un atbalsta. I. Bērziņš pateicās visiem, kas publisko diplomātiju īstenojuši savā darbībā.

 

Ārlietu ministrijas preses centrs

AM1.JPG (20456 bytes) AM5.JPG (18474 bytes)
AM7.JPG (18230 bytes) AM4.JPG (20604 bytes) AM6.JPG (20062 bytes)

Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Svētku dienā Ārlietu ministrijā — ministri Vladimirs Makarovs un Indulis Bērziņš, valodniece Ina Druviete (augšējos attēlos), diplomāts Jānis Dripe un LATO valdes loceklis Grigorijs Krupņikovs, profesors Valters Nollendorfs un “Latvijas Vēstneša” sabiedrisko lietu virsredaktore Aina Rozeniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!